Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Огромно интересовање првог дана продаје карата

Након фазе претпродаје у којој су карте могли да купе само активни чланови клуба, почела је и слободна продаја карата за утакмицу плеј-офа за улазак у Лигу шампиона коју наш клуб игра наредног уторка против швајцарског првака, екипе Јанг бојс.

Онлине продаја карата стартовала је у четвртак увече и за само 4 сата распродат је први контигент предвиђен за продају на интернету. Забележено је огромно интересовање и за последњих 24 часа, сајт иТицкета посетило је преко 100 хиљада људи. Уколико преостане још карата за продају преко интернета, оне ће бити доступне на истом сајту.

Благајне стадиона „Рајко Митић“ отворене су од јутрос у 10 часова а велико интересовање наших навијача резултирало је редовима дугим неколико стотина метара. Цене улазница за север и југ су 800 динара, за бочни део истока (сектори 1, 2, 6 и 7) 1.200 динара, за централни део источне трибине (сектори 3, 4 и 5) 1.800 динара а иста цена важи и за секторе 1, 2, 6 и 7 на бочном делу западне трибине. За централни део запада (сектори 3, 4 и 5, редови 1-22) неопходно је издвојити 2.000 динара, док карте за ВИП запад коштају 3.000 динара а за секторе ВИП 1 и 2, као и ВИП галерију 5.000 динара.

Радно време благајне у петак и суботу је од 10 до 18 часова док у недељу благајне раде нешто краће – од 11 до 16 часова. У понедељак благајне раде такође од 10 до 18 часова а у уторак од 10 часова све док буде преосталих карата за продају. Сваки пунолетни купац може купити максимално 4 карте уз показивање личног документа.

Један шалтер и даље је намењен само активним члановима клуба на коме они могу купити карте по принципу једна чланска карта – једна карта за утакмицу. Подсећамо да је неопходно имати нову чланску карту са грбом са три звездице. Навијачи са старом чланском картом који имају уредно плаћену чланарину могу своју картицу заменити у Сервису за чланство. Током продаје карата за ову утакмицу радно време Сервиса прати радно време благајне. Малолетни чланови из категорије Јуниор могу купити карте само уколико истовремено карту купује и члан из категорије Стандард, у складу са важећим законима.

Посебан шалтер одвојен је и за власнике сезонских карата којима и даље важе резервације карата за ову утакмицу. Сезонци резервисане карте могу једноставно купити и преко интернета на посебној страни на сајту iTicket: https://www.iticket.rs/sr/ticket-package-reservation-options.html

Ток куповине је следећи – након клика на линк потребно је улоговати се или направити налог на Огромно интересовање првог дана продаје карата сајту iTicket и затим на наредној страни унети двадесетоцифрени број испод QР кода са сезонске карте. Учитаће се резервација места са сезонске карте, уносе се лични подаци, следи плаћање и добија се електронска карта у ПДФ формату коју сами штампате и долазите директно на утакмицу.

Резервације на бази сезонских карата важе до 17 часова на дан утакмице. Позивамо навијаче да их благовремено искористе како се не би правила гужва на благајнама тог дана. Имајући у виду очекивања да ће стадион бити распродат, клуб задржава право да скрати време важења резервација уколико велики број њих не буде искоришћен о чему би власници сезонских карата били благовремено обавештени унапред, како се не би десило да део карата остане непродат.

Реванш меч плеј-офа за Лигу шампиона заказан је за 27. август од 21 час, а први дуел одигран у Берну завршен је резултатом 2:2.

Север: 800 динара,

Југ: 800 динара,

Исток бок (сектори 1, 2, 6 и 7): 1.200 динара,

Исток центар (сектори 3, 4 и 5): 1.800 динара,

Запад бок (сектори 1, 2, 6 и 7): 1.800 динара,

Запад центар (сектори 3, 4 и 5, редови 1-22): 2.000 динара,

ВИП запад: 3.000 динара,

ВИП 1: 5.000 динара,

ВИП 2: 5.000 динара,

ВИП Галерија: 5.000 динара.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment