Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеРепрезентацијаФудбал

Павков и Гобељић на списку селектора Тумбаковића

Селектор фудбалске репрезентације Србије Љубиша Тумбаковић данас је саопштио списак фудбалера на које рачуна за предстојеће мечеве у квалификацијама за Европско првенство. На првом списку новопостављеног селектора нашла су се и двојица чланова Црвене звезде. И док се за једног играча црвено-белих могло и очекивати да ће се наћи на списку, онда је свакако позив упућен другом играчу нашег клуба велико изненађење.

Љубимац навијача нашег клуба Милан Павков поново ће задужити опрему „Орлова“. Њега је први пут у националну екипу позвао претходни селектор Младен Крстајић, а дебитовао је у пријатељском сусрету против Немачке (1:1) у Волфсбургу 20. марта 2019. године. На свом дебију у дресу са националним грбом Павков је успео да заради и црвени картон.

Поред Звездиног голгетера позив под нционалну заставу добио је и универзалац нашег клуба Марко Гобељић. Он је већ имао прилике да понесе дрес националне селекције, пошто је током 2016. и 2017. године као члан крушевачког Напретка наступио за репрезентацију у мечевима против Катара (0:3) у Дохи 29. септембра 2016. године и САД-а (0:0) у Сан Дијегу 29. јануара 2017. године.

Фудбалска репрезентација Србије 7. септембра дочекује селекцију Португала, а три дана касније гостује Луксембургу.

Повезане вести

Leave a Comment