Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Марин: Заслужујемо да играмо Лигу шампиона

Црвена звезда ће у уторак од 21 час на стадиону “Рајко Митић” дочекати екипу Јанг бојс, а капитен црвено-белих Марко Марин изнео је очекивања пред реванш сусрет плеј-оф фазе квалификација за Лигу шампиона.

Екипа је потпуно спремна за утакмицу против Јанг бојса. Играмо пред нашим навијачима што је велики плус за нас и што нам даје додатни мотив да се добро покажемо. Ова екипа заслужује да игра Лигу шампиона, сви играчи, од голмана до шпицева, колико год да играју или не, имају квалитет. Краси нас сјајан карактер и сутра ћемо дати све од себе да се испуни наша жеља као и жеља наших навијача да прођемо у групну фазу Лиге шампиона и поновимо прошлогодишњи успех – рекао је Марин.

Звездин капитен се осврнуо и на утакмицу у Берну, као и на резултат из првог сусрета.

– Резултат је егал. Није логично да се бранимо на нашем стадиону, знамо да то нико не жели да види. Играћемо нашу игру и верујем да можемо да одиграмо квалитетну европску утакмицу. Добро смо се спремили, знамо шта нас очекује, анализирали смо противника. Идентична утакмица као у Берну не може да буде, биће промена на обе стране, али смо спремни на све и надам се позитивном резултату.

Марко Марин на свом конту има четири асистенције, што га чини најбољим у тој статистичкој категорији у читавим квалификацијама Лиге шампиона.

Време је за гол. Шалу на страну, мање је битно ко постиже голове или асистира, најважније је да прођемо у групну фазу. Потрудићу се да допринесем колико год могу, као и сви моји саиграчи – закључио је Марин.

Текст на сајту СД

Повезане вести

6 comments

звездан авг 27, 2019 at 14:39

треба бити опрезан да се оштрије не стартује и добије црвени.ако би први постигли гол били би близу пласмана у лигу шампиона,а онда прижељкујем да добијемо Атлетико Мадрид или Интер .мислим да би сд њима могли играти .Волио би да на позицији крила вратимо Радоњића ,а ако то не успијемо свакако да не треба жалити новац и довести и то друго љево крило

Reply
Acanbgd1989 авг 27, 2019 at 12:28

Druze, pljujes Miloja, igrace, upravu, navijace… Malo si preterao, pa ni tvoj brat Zeljko Pantic nije toliko ostrascen. Sta smeta tenk (Zvezdina masina), oces da se poistovetis sa ovima sto su nam proterali preko 300 hiljada srba I izvrsili najvece etnicko ciscenje u Evropi od drugog svetskog rata. Sto su pre 6 dana prebili nasu bracu dok su gledali, nasu Zvezdu. Mislis da li si preterao? Jesi mnogo. Zbog cega da nas kazne, pa ti si stvarno umobolan. Zbog tenka, koji, nema motor, koji nema mogucnost dejstvovanja , jer je sve skinuto sa njega. To je maketa covece, Maketa. Delije su uvek bile I ostale personifikacija srpstva, I tako ce biti ubuduce. Zvezdo zgazi ih sve,Zvezdo zgazi ih sve, zgazi ih sve, zgazi ih sve… Momci srecno veceras, pa da slavimo

Reply
Delija Benkovac авг 27, 2019 at 18:47

Tako je brate sve si objasnio. Podrska treneru,igracima,upravi a mi navijaci svi slozno,zajedno smo jaci svi zajedno uvek uz nasu Zvezdu! Sa nama se moze sve sto se pozeli! Pozdrav od brata iz Republike Srpske Krajine i ziv mi bio!

Reply
SRCE NA TEREN авг 27, 2019 at 06:47

POKAZITE VECERAS KOLIKO ZASLUZUJETE

Reply
Estrella Roja авг 26, 2019 at 18:58

Ljudi, šta se dešava sa ovim klubom, je li nam Voolin predsednik kluba? Ovu kičerajsku sramotu neće moći da speru ni igrači makar i prezimili u Ligi šampiona. Najave talova sa novim Čaušićima, srozavanje ugleda kluba snsovim performansima gde možemo zaraditi kaznu od UEFE koliko danas….sjajna najava meča. Marinu svaka čast, za razliku od ovih baraba jakih na rečima, on pokazuje istinsku volju i patriotizam na terenu.

Reply
mitar авг 26, 2019 at 17:53

To cemo da vidimo na terenu ,ja se nadam da cemo da zasluzimo .

Reply

Leave a Comment