Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Очекујем узбудљив дерби

У оквиру седмог кола Суперлиге Србије Црвена звезда ће у суботу од 18 часова и 45 минута гостовати екипи Војводине у Новом Саду. Шеф стручног штаба црвено-белих Владан Милојевић изнео је очекивања пред дерби сусрет домаћег првенства.

Нисмо имали много времена за славље после пласмана у групну фазу Лиге шампиона. Увек је тако у спорту, врло кратко можете да уживате у успесима јер вас већ сутрадан чекају нови изазови. Пред нама је тешка утакмица у Новом Саду, рекао бих прави дерби. Идемо у госте екипи која игра добро, која је сјајно стартовала и сигуран сам да ће бити квалитетна утакмица. Резултати показују да су бољи него прошле сезоне, у врху су табеле и неће нам бити лако. Здравствено стање наше екипе је такво да имамо неколико играча са ситним повредама и после данашњег тренинга ћу знати на кога могу да рачунам у суботу – истакао је Звездин стратег Милојевић.

Осврнуо се Милојевић на учинак Мирка Иванића у досадашњем делу сезоне.

Он је племенит играч, феноменалан фудбалер, који је подредио себе колективу. Ако ћемо да тражимо неког ко је одговоран за његову игру то сам онда ја. Мирко можда никада није ни одиграо утакмицу на природној позицији која му одговара. Дао нам је огроман допринос, али је често жртва тактике и мојих замисли. Њега никада у причи не треба стављати у негативан контекст, јер ће Мирко оставити дубок траг у Црвеној звезди. У овом тренутку је све у његовој игри до мене. Ако играча који је крило ставите на пример на позицију десног бека не можете од њега да очекујете врхунске партије. Мирко има такав карактер да уколико га ставите на гол, он би бранио са истим жаром као што и игра. Фудбалер је за колектив, веома га ценим и поштујем и лично сам инсистирао да дође, сматрам да је један од наших најбољих играча – тврди Милојевић.

Црвена звезда ће се у групној фази Лиге шампиона састати са Бајерном, Тотенхемом и Олимпијакосом одређено је жребом у Монаку.

У Лиги шампиона нема тешких и лаких група. Ми смо аутсајдери и нисам имао неке специјалне жеље пред жреб у смислу кога да извучемо, али сам се надао да то неће бити екипе против којих смо већ играли. Погледајте звездице око грба екипа које смо извукли и биће вам јасно са каквим тимовима ћемо се такмичити. Сигуран сам да ником неће бити лако да игра против нас, јер се не предајемо и спремни смо да се боримо са сваким. Још једном морам да истакнем да сам поносан на све што смо урадили – завршио је Милојевић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Otpisani101 авг 30, 2019 at 15:52

Naravno i u novom sadu bice kao u subotici…ako gol damo u 5.minutu,branicemo se panicno ko ekipe iz patos lige 85 minuta…milojevic igra isto i protiv pariza kao i protiv suboticana…milojevica razumem kada se branimo u evropi ali u nasoj ligi igrati defanzivan,dosadan i spor fudbal,to nikome nije jasno…tim koji dve godine igra ligu sampiona a protiv partizana prosle sezone u 3 derbijauputio jedan sut na gol je ponizenje za crvenu zvezdu…mozete da pisete bajke o treneru ali je istina da igramo najgori fudbal na svetu…ej protiv spartaka iz subotice posle 2-1,nismo presli centar,zadrzali loptu duze od dve sekunde i spojili dva tacna dodavanja i to je na zalost milojevic…protiv vojvodine ocekujem isto kao protv spartaka-nervoza zvezdinih navijaca tokom cele utakmice…lupajte minuse ali je ovo istina i zato nam se komsije smeju jer su nas na svakom derbiju razvalili…milojevic ne zna da igra na pobedu i to je sustina price…

Reply

Leave a Comment