Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Звезда откупила Дегенека!

ФК Црвена звезда откупио је уговор Милоша Дегенка, тако да ће борбени штопер у наредне четири години бити фудбалер црвено-белих.

 

Вест која радује све звездаше јесте та да Дегенек више неће наступати за црвено-беле као позајмљен играч, јер је српски шампион од данас власник његовог уговора. Од повратка у Звезду овог лета Дегенек је играо као позајмљен играч Ал Хилала. То више неће бити случај, а радост због оваквог развоја догађаја није крио ни Дегенек.

– Пресрећан сам што смо све решили па сада могу да кажем да сам у потпуности Звездин играч, иако је то у мом срцу тако од првог дана када сам крочио на Маракану. Сви сте видели колико сам желео да се вратим у црвено-беле редове, по сваку цену, тако да можете да замислите колико сам сада срећан. Очекује нас узбудљива јесен у Европи, као и у домаћем такмичењу и надам се да ће је сви зведаши дуго памтити по великом успеху. Ја сам ту да дам све од себе, као што сам увек до сада и радио и да на терену са својим саиграчима гинем за нашу Звезду – поручио је Дегенек.

Повезане вести

3 comments

Estrella Roja авг 31, 2019 at 21:42

Kako me jedan dežurni smarački dušebrižnik ne bi prozivao da sam samo tu da širim negativu, evo da jednom pohvalim potez glavešina kluba. Degenek je najveće pojačanje uz Marina i Borjana koje je došlo za vreme Terzinjovog mandata, a nadam se da je i Mateo u toj ekipi. Sviđa mi se njegov ratnički duh, ponekad i ohrabrujuća izjava u afektu, ali daleko je to od nekog primitivnog istupa koji važi za naše fudbalere. Pleni nekom pozitivom i plemenitošću, malo me podseća na našeg Mileta Belodedića, nadam se da će vremenom još više ići u tom smeru. Jedino je šteta što ovaj kvartet koji sam pomenuo nema dostojne saigrače, gde bi nam bio kraj da su ostali La Talek i Kanga. Mislim da bi u toj situaciji bili ispred Olimpijakosa i dostojni rival Švabama i Pevcima.

Reply
mitar авг 31, 2019 at 18:04

To , ajmo i jedno brzo krilo do ponoci .

Reply
Suhoj37 авг 31, 2019 at 15:41

BRAVO!!!

Reply

Leave a Comment