Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић: „Гарсијин еврогол пресудио“

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић није крио задовољство поводом победе у дербију седмог кола Суперлиге Србије против екипе Војводине.

 

– Честитао бих Војводини на фер и коректној игри. Показали су да нису случајно у самом врху табеле. Са друге стране честитао бих и мојим играчима. Мислим да је дерби кола оправдао очекивања. Пробали смо да променимо формацију, да видимо како изгледамо када промешамо карте. У првом полувремену смо се физички истрошили. Знали смо да су нам главна претња дубнске лопте Николе Дринчића којима су тражили пут преко брзих играча попут Гемовића, Ђуричина и Езеа. Пробали смо да затворимо тај простор. Из непажње смо примили гол преко уигране акције домаћина. Имао сам доста играча који нису били на свом нивоу. Друго полувреме смо добро контролисали и евроголом Гарсије крунисали смо добар период наше игре – изјавио је Милојевић и додао:

– Публика је видела прегршт добрих акција, шанси и сигуран сам да је задовољна напустила стадион. Идемо на одмор задовољни. Имамо довољно времена да се одморимо после два месеца константог рада. Колеги Лалатовићу, који прави сјајне резултате, желим много успеха у даљем такмичењу и не сумњам да ће Војводина бити у врху табеле.

Повезане вести

Leave a Comment