Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Ван ла Пара је ново појачање Црвене звезде!

Холандски интернационалац, Раџив Ван ла Пара (28), је ново појачање нашег фудбалског клуба.

Левокрилни фудбалер који је био под уговором са чланом Чемпионшипа, Хадерсфилдом, биће последње појачање Црвене звезде у летњем прелазном року. Ван ла Пара је прошлу сезону провео на позајмици у такође члану Чемпионшипа Мидлсбороу, где се није истакао будући да је одиграо само пет утакмица. Очекује се да заједно са Гарсијом буде убојито оружје на крилним позицијама у новој кампањи Звезде у Лиги шампиона.

Ван ла Пара је поникао у холандском великану Фајенорду, а играо је за Каен, Херенвен, Вулверхемптон, Брајтон те поменуте Хадерсфилд и Мидлсборо. Играјући за Хадерсфилд постигао је и три гола на 33 утакмице у Премијер лиги.

Црвена звезда је за ново појачање издвојила, на име обештећења, 1.000.000 евра и 15% од наредног трансфера, док ће Холанђанин у нашем клубу имати годишњу плату од 500.000 евра плус бонусе. Ван ла Пара је потписао трогодишњи уговор који ће постати валидан након лекарских прегледа.

Повезане вести

27 comments

Acanbgd1989 сеп 2, 2019 at 18:32

Zna dragan lastisar sve ! Zna da je Zivan Ljukovcan debitovao u oktobru 1980, da je Bata Butorovic stopirao transfer Ivanica u Zvezdu, kada je Zvezda igrala sa Notingemom. I druze samo da znas, da je Ivanic u Bate Borisovu proveo 3 godine, od februara 2016, do februara 2019. I ako sezone racunas, to su 3 sezone. Ne znam da li kod Vuletica ides po informacije ili nesto drugo, ali tvoji komentari me navode na nesto drugo. Tvoje znanje o fudbalu nije 0, vec debeli minus, ne znam samo gde te debeli nasao. Mozda imas druge kvalitete, samo mu prenesi da si bio, ostao I da ces biti veciti duduk ovde.

Reply
Suhoj37 сеп 2, 2019 at 02:42

DOBRODOŠAO!

Reply
Veteran Sever сеп 1, 2019 at 23:13

A kod grobara već stigla zima… – 4….Mislim da je i to maslo Vučića… Sigurno je rekao onom momku iz TSC, Lukiću, (kao što je rekao Vukanovića pre neki dan, je li) „Sine, danas daj gol u 20-oj sekundi“ i svevišnji, prvorođen, svezbajućii mora da se, sluša…

Reply
Delija do Bola сеп 1, 2019 at 23:14

Ma, bila „sklanjalica“…

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 2, 2019 at 00:01

pozdrav brate..ja mislim da djilas treba da napavi demostracije jer je vucic rekao da se igra samo 97min

Reply
Acanbgd1989 сеп 1, 2019 at 22:23

Vidiim da se pljuje igrac o kome pojma nemate, a pljuju ga lastisari, tj. Vuleticevi pulencici. Pa kako Vas dve Drgane I Veterancicu pisete bez velike Vam darke. Prvo ne lupajte gluposti, kako je Bata Butorovic stopirao transfer Ivanica, Ivanic je debitovao za Vojvodinu protiv Honveda jula 2013-e, Bata umro juna 2013. Jedino ako je ostavio oprostajno Pismo u kome je zabranio prodaju igraca koji nije debitovao. Ivanic je u Bateu bio bog I batina. 130 utakmica, 33 gola, 23 asistencije. I nije bio nikakva raga sa potkusurivanje, o cemu pisete. Mirko je vrhunski igrac, sa neverovatnim driblingom u napred I osecajem za prostor, da ste ga gledali, to bi videli, posto niste zao mi je (nisam kriv sto vam je lastis vazniji). Ivanic ne igra na svojo poziciji, Ali ce sigurno u ovom ritmu sreda-subota dobijati vise sanse u SL, na prirodnoj poziciji za njega. Razlozi zbog kojih nije presao ni u Zvezdu ni u Partizan su drugi. I zato ne lupajte I navlacite protiv momka. Da nije u formi kakvoj je bio, nije, ali ne toliko da bi par igraca lastisa u pauzi pranja sudova i usisavanja pisali o njemu. Vratite se svojim obavezama, cujem da ste dobili nov lastis, stigla lova od uefe.

Reply
Veteran Sever сеп 2, 2019 at 10:05

Šta je s tobom? Ko ti drma kavez? U kom si to fazonu? Šta mene prozivaš? Dal si normalan? Šta mene briga za Ivanića, Batu Buturovića, itd,,? Ako već polemišeš onda polemiši sa nečijim mišljenjem, a ne sa ličnostima! Šta prozivaš i vređaš ljude koji imaju drugačije mišljenje od tebe?? Ja tebe u životu nisam pomenuo…

Reply
Estrella Roja сеп 1, 2019 at 21:48

Gledao sam i ja twitter čak i forum Hadersfildovih navijaca poput kolege Kastilja sve u nadi da ću pronaći neki jasniji odgovor o kakvom se igraču radi, budući da na klipu deluje više nego skromno izuzev jednog evrogola, još skromnije ako se pogleda poražavajuća statistika u protekle dve godine, gde čak i nije mnogo igrao prošle godine. Navijači generalno žale, ali ima ne mali broj koji potenciraju njegovu lošu narav. U nadi da ne bude Čavrić, da ne ispadne da smo dobili holandskog Parkera, ovo je bila šala pošto nema emotikona. Neka mu je sa srećom i neka nas iznenadi pošto su holandski fudbaleri mahom veoma fudbalski pismeni, nadajmo se da će tako biti. Moram uz cenu karata koja je kriminalna da istaknem još jedan utisak vezan za medijsku najavu pojačanja. Portal hotsport prednjači u bezobrazluku i lažnim vestima vezano za Zvezdu. Tokom jutra kad se pregovaralo o Mateu, oni objavljuju ekskluzivu: „Mateo je otputovao iz Beograda za Atinu jer nije prihvatio uslove Zvezde“, parafraziram ne citiram, da bi možda sat vremena nakon toga Terzinjo izašao sa predivnom vešću o četvorogodišnjem ugovoru sa sada već možemo reći ozbiljnim pojačanjem. Da ne pominjem ekskluzive o Mladenoviću i sličnima, doduše to je i balerina pisao iz kladionice. Problem nije ako se kaže, po saznanju našeg portala (lažljivog i tabloidnog isprdka), određeni igrač dolazi u Zvezdu, ne, oni kažu već je gotovo, perfekat. Da bi sinoć izašli posle 22h sa njihovom ekskluzivom: „Zvezda ne dovodi nikog“, pola sata kasnije idu informacije da je Holanđanin potpisao. I šta sad, pojeo vuk magarca, zar niko od navijača ili, možda potrebnije, niko iz kluba da ukaže na dezinformacije koje taj portal vrši. Naravno, nismo mi naivne i poluretardirane osobe, znamo da dobijaju iz kluba zadatak da spinuju i lažu, da veštački drže tenziju i da nas truju. Fuj!

Reply
Hadži Dragan NBG сеп 1, 2019 at 21:34

Cene karata za LŠ kao da su doveli Van Bastena, a ne ovog cirkuzanta koji je dao 3 gola u zadnje 3 godine u drugoj Engleskoj ligi i sada mi od njega da očekujemo da zablista protiv Bajerna ili Totenhema!!! Daj Bože da nisam u pravu.

Reply
Veteran Sever сеп 1, 2019 at 23:21

U danu kada nasa Marakana slavi 56 rodjendan, i koja je gradjena rukama radnicke klase i skupljanjem ciglica, neki idiot je odlucio da fudbal na marakani vise nije mesto za sirotinju i srednji sloj … I pored velike borbe da se sto vise ljudi aktivira i kupi clanske, bojim se da ce sledece godine samo oni koji hoce Zvezdu da gledaju u evropi kupovati clanske. I sada je pola zapada sa clanskim kartama samo zbog evrope.. Bezobrazno razmisljanje. U godini kada glavni sponzor daje 4,5 miliona godisnje, od navijaca se ocekuje da daju samo za tri utakmice oko 8,5 miliona. U Srbiji, gde je prosecna plata 400 eura, glavni sponzor najveceg kluba smo upravo Mi. Terzu i Upravu treba da je, sramota. Ako uopšte znaju za sramotu. A Isa Jovanović(predsednik Zvezde 1963) ,Slobidan Ćosić, Miljan Miljanić i ostali koji su sa navijačima skupljali „ciglice“ za stadion sada se prevrću u grobu!

Reply
Hadži Dragan NBG сеп 2, 2019 at 12:42

Svi vi koji stavljate minuse zapamtite šta sam rekao za ovog Van mutavka. Sebičan i dribla do bola, samo za sebe,problematičan i van terena.

Reply
окнарб сеп 1, 2019 at 20:51

постоји ли могућносст да накнадно пријавимо још једног играча.заиста би волио Александра Катаиа ,може повући лопту,задржати кад треба ,ваљда нећемо од Бјерна примити доста голова .можда нам треба десни бек.

Reply
Hadži Dragan NBG сеп 1, 2019 at 21:36

Nema šanse za Kataija. Do 15. septembra se može registrovati još jedan igrač, ali uslov je da mu je ugovor istekao 30. juna, što znači da je slobodan igrač.

Reply
зики сеп 1, 2019 at 17:43

треба нам још један централни везни који зна с лоптом

Reply
mitar сеп 1, 2019 at 12:48

Ovaj Van la Para i Garsija ce biti pun pogodak u to sam siguran, sad mozemo da se nadamo trecem mestu u grupi i prolece u ligi evrope.

Reply
kastiljo сеп 1, 2019 at 11:47

Jedino sto mi budi neki optimizam vezano za ovog igraca su komentari Hadersfildovih navijaca na twitter objavu svog kluba, da je Van La Para napustio klub… 90+ % je izuzetno nezadovoljno time i smatra ga svojim najbitnijim i najboljim igracem.Iskreno ne znam sta da mislim, klipovi po yt su kratki i nedovoljni, statistika mu ne blista od kad je otisao iz Herenvena, odigrao 5 utakmica u Midlsbrou prosle sezone…Ne uliva poverenje, al ajde, ni Degenik mi nije ulivao poverenje, pa se ispostavilo da je od Vidica nas najbolji stoper, uz Le Taleka.

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 1, 2019 at 00:07

svakako dobar igrac..i sad imamo dobra dva brza krila a ne sporog i nepismenog vukanovica,simica,jevtovica i ostale balvane..jos samo da se otarasimo O(I)vanica PORED CAUSICA DVA NAJVECA PROMASAJA

Reply
Milos сеп 1, 2019 at 00:22

Šta je problem sa ivanicem

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 1, 2019 at 10:33

problem je sto takvih ima medju navijacima bar 100..on nije za profesionalni fudbal..imas bar 200 boljih u beogradskoj zoni..tako metiljav i neznalica samo igramo sa igracem manje

Reply
mitar сеп 1, 2019 at 12:50

Sa Ivanicem treba sacekati , njemu hvali par golova da vrati samopouzdanje , pa nije covek preko noci zaboravio da igra fudbal.

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 1, 2019 at 16:19

au brate o cemu ti pricas ..pa koji ozbiljan klub ceka nekog 2g da odigra jedan pas..pa njemu je dusa u nosu posle 5min..jedva hoda decko kao da je dosao u banju pa se oporavlja posle udesa..da li je moguce da jos neko njega smatra i polu igracem..neverovatno

Reply
Dragan сеп 1, 2019 at 17:43

Mitre, druze, moram opet da reagujem, jer je neko po pitanju Ivanića ovdašnjoj javnosti opasno „prodao ciglu“. Ivanić je došao kod nas kao igrač koji je u poslednjih godinu dana u Borisov bio samo tri puta starter. Uglavnom je bio na klupi ili na tribinama!!! U reprezentaciji Crne Gore beznačajan igrač koji je redovno bio menjan tokom utakmice. Ivanić kod nas nikad od juniora pa do uzimanja CG državljanstva nije odigrao ni jednu jedinu utakmicu za nijednu reprezentaciji. Postao je poznatiji kada je dao gol grobarima iz slobodnjaka i hteo da pređe u Partizan, ali pokojni Bata Buturović ga nije pustio. I to je to. Ivanića sad da prebacimo u Grafičar on ne bi bio ni tamo bitan igrač. Jer on po svom igračkom profilu NE MOŽE da igra bolje: mekan je, energetski loše stoji, borbenost koja se ne stiče nego je urođena kod Ivanića takoreći ne postoji, slab je u duel igri,, glavom ne ume i posebna je priča kako je momak apsolutno nezainteresovan na terenu. On je klasičan menadžerski igrač(menadzer Pjanović) koji je doveden da bi se isisale neke pare iz Zvezde za dzepove menadzera i još par ljudi i da se zavali na foru nekom ino klubu i tako menadzer i još neki uzeli dodatnu kintu.

Reply
kastiljo сеп 1, 2019 at 18:30

Ni ja nisam ljubitelj Ivanica, ali ovo sto si napisao, Dragane, prosto nije istina. U BATE-u je covek bio glavni igrac, odigrao oko 130 utakmica i ucestvovao u skoro 60 golova kroz asistencije i postignute golove. U reprezentaciji Crne Gore ne postoji “znacajan“ igrac, jedna krsina od ekipe koja jedva Litvaniju moze da pobedi. Ivanic je bio vrhunski gde god da je igrao osim kod nas, tako da problem treba traziti tu, da li u tome sto je grobar koji nema nikakvu motivaciju da igra za Zvezdu, to sto je fakticki pod nekom vrstom prisile ovde ili nesto trece to ne znam…Jedino sto znam je da Ivanic trenutno ne pokazuje ni 60% onoga sto zna i moze. To je igrac od koga se moze ocekivati 10 golova i 15 asistencija na 30 utakmica, samo treba resiti mentalni problem koji ocigledno ima u glavi.

Reply
Dragan сеп 1, 2019 at 19:14

Mozda ti pričaš. o 130 utakmica prve dve i po godine. Bate Borisov ga jos od leta 2018. nudio na prodaju. I ja ne znam zašto neko nekog opravdava što taj neki niti šta igra, niti ima želju da igra. Ni sam Ivanić nijednom prilikom se nije pokušao pravdati slabog učinka, a prima ogromnu platu, a pravdaju ga oni što od toga nemaju ništa. Ja sam se hiljadu puta razboleo i pobio zbog Zvezde, a da nikakav interes nisam imao od toga, a onda DODJE dripac koji igra za pola miliona evra godišnje i nema želju niti volju da potrči, pokazujući nezainteresovanost i otvoreni prezir prema činjenici da igra u FK Crvena Zvezda. I onda trebam ja da ga pravdam i!opravdavam!?? Dečku je ovo pisao, ne igra besplatno, već za velike pare i DUŽAN je da se zalaže, da bude borben i pruža očekivane dobre partije!!! To mu je RADNA OBAVEZA!!! I kraj. Ako ne može, neće, ne želi – odmah ćao!

Veteran Sever сеп 1, 2019 at 21:24

Dajte da obratimo pažnju na nova pojačanja, manimo se šupljih priča o Ivanić koji je ovde 7 meseci i iz aviona se vidi da je to neka menadžerska triper-kombinacija i da dečko na silu igra za Zvezdu. Da li je neko video Ivanića da se nasmejao za ovih 7 meseci? A kada se igrači raduju na Severu, on stoji na atletskoj stazi i nešto gleda po Zapadnoj tribini. U svlačionici svi igrači slave pobede u kvalifikacionim utakmicama i skaču i pevaju, a Ivanić nezainteresovano(!!??) slaze opremu i kopačke u ormarić. U Subotici, bek Spartaka, Dunđerski se zaleće sa 30 metara i šutira i daje gol, a Ivanić stajao pored njega i nije ga ni blokirao i kad mu Borjan psovao što nije blokirao Dunđerskog, Ivanić odsutno gleda u nebo!!?? I taj dolazak njegov u Zvezdu je fora za neki novi transfer Ivanića u treći klub. Tako manimo se igrača koji će najkasnije u decembru u novi klub, a Zvezda u toj shemi nešto zaraditi… Valjda….

Dragan сеп 2, 2019 at 12:49

Brate Kastiljo, ja sam ozbiljan čovek pa sam se potrudio da proverim tvoje podatke, da ne budem mozda ja u zabludi! I poštovalac sam tvojih komentara i ne želim sad nešto da polemišem sa tobom, ali ovo što si napisao za Ivanića i njegovim igrama u Bate BORISOV NIŠTA NIJE TAČNO. Ovo je vreme interneta, onlajna, raznih pretraživača i sve je lako poverljivo! Elem, Ivanić je za 3,5 godina u Bati, u beloruskom prvenstvu odigrao 78 utakmica(30 utakmica nije igrao, jer je bio rezerva ili na tribinama… možda zbog povrede ili šta već… Ali ako je jedan od najvažnijih igrača šta je 22 puta trazio na klupi). U tih 78 utakmica dao je 17 golova, od čega 9 iz penala, a asistencija je imao 15…godišnje dakle SAMO 5 asistencija! U Ligi Evrope za 3 sezone imao je 25 utakmica i dao 5 golova(3 iz penala), asistencija 6…U Ligi šampiona za 3 godine odigrao 14 utakmica, dao je 1 gol i imao cele 2 asistencija!!! ZA Crnu Goru ima 15 odigranih utakmica i 1 gol, asistencija NULA. I na kraju za Zvezdu 24 utakmice, jedan gol i dve asistencije(mislim da je u Kup utakmicama dao jos 2 gola)… I to je to… Manimo se više bezveznih igrača bez učinka i što je još gore:bez borbenosti!!!

Hadži Dragan NBG сеп 2, 2019 at 18:13

Čoveče sve podatke znaš, a kad te ja pitam za datum odigravanja utakmice Zvezde i Notingema ti kažeš da sam provokator i da te zezam, a ja ozbiljno mislio. Nije važno, baš si me razočarao.

Leave a Comment