Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Младеновић: „Велики успех за Омладинску школу“

Пласманом сениорског тима Црвене звезде у Лигу шампиона, могућност да се такмиче са најквалитетнијим европским екипама добили су и омладинци нашег клуба. Директор Омладинске школе Црвене звезде Драган Младеновић истакао је да у клубу жељно ишчекују дуеле са најбољим јуниорским екипама у Европи.

– Пре свега бих честитао клубу на пласману у Лигу шампиона, јер је ово велики успех за Црвену звезду и за нашу Омладинску школу. Не бисмо ово могли да направимо једни без других и част је наћи се међу 32 најбоља клуба у Европи. Задовољство је још веће због чињенице да ће и наши омладинци поново играти Лигу шампиона за њихов узраст. Као и прошле године, подмладили смо тим и екипа која је састављена мешањем годишта 2001. и 2002. ће покушати да представља Црвену звезду на најбољи могући начин. Само неколико фудбалера који су прошле године играли Омладинску Лигу шампиона су и даље у омладинцима, већина је отишла да игра сениорски фудбал. Бићемо млађи од свих, али то није алиби, таква је политика нашег клуба и не одступамо од тога – рекао је Младеновић и додао да се нада да ће резултати бити бољи него прошле године када је нашим јуниорима недостајало среће да остваре бољи резултат.

Део играча који су прошле сезоне носили дрес Црвене звезде у Омладинској Лиги шампиона и који би и ове сезоне имали право да наступају за наш јуниорски тим сада су на каљењу у нижим лигама и покушавају да се добрим партијама наметну за сениорски састав нашег клуба. То су Гордић, Ераковић, Стајић, Аџибаба и Стојановић.

– Сем играча који су отишли на каљење у ниже лиге, на позајмицу су отишли и Великић и Купусовић у иностранство. То су све играчи који имају квалитет и који вредно раде и чекају своју шансу у првој екипи Црвене звезде. У односу на претходне године, редовним играњем Европе подигнута је лествица за прелазак у први тим и играчи морају да буду свесни тога. Мислим да ове године имамо још бољу екипу него прошле сезоне, верујемо у ове момке и очекујем од њих да то на терену и докажу – хвали Младеновић пулене Славољуба Ђорђевића.

Директор Омладинске школе нашег клуба задовољан је начином рада Звездине фабрике талената.

– У омладинској школи функционишемо тако што имамо нашу филозофију и што пружамо шансу младим људима да раде и да се докажу. Велики посао раде Јелић и Цвјетићанин, водимо рачуна о сваком детету, и на њима је да ли ће на прави начин да оправдају то поверење или не. Играње у Лиги шампиона нуди бенефите и за тренере и за све нас који смо запослени у Омладинској школи. Другу годину заредом играмо Омладинску Лигу шампиона и поносни смо на то – завршио је Младеновић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Dejo сеп 4, 2019 at 01:38

Direktore omladinske skole Crvene Zvezde dovedi Jugovica da on bude sa tobom u omladinskoj skoli Crvene Zvezde i direktore omladinske skole Crvene Zvezde napravite kampove Crvene Zvezde u Aziji i Africi jer bi to znacilo puno Crvenoj Zvezdi a sigurno bi se i nasao neki talenat zbog toga sto ima tamo isto izuzetno talentovane dece

Reply

Leave a Comment