Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Велико интересовање звездаша за ЕЛ пакете

Изванредан одзив звездаша и интересовање првог дана продаје сезонских улазница. Највеће интересовање за Евролига Ниво 400 пакет улазница по цени од само 5000 динара. Клуб подсећа да продаја сезонских улазница траје до 20.септембра.

КК Црвена звезда мтс са задовољством обавештава звездашку јавност да је првог дана продаје сезонских улазница за такмичарску сезону 2019-2020 и Евролига пакета, продато преко 350 пакета улазница!

Интересовање навијача нашег клуба након сјајног оџива у претпродаји, и даље је велико. Продаја нових пакета Евролига, посебно изузетно повољног пакета „Ниво 400 Евролига“ наишао је на изванредан одзив Звездаша, и свих оних који би да по по цени од 5000 динара (330 динара по утакмици Евролиге) бодре Црвену звезду и прате највеће европске тимове у „Штарк Арени“.

Клуб се овим поводом захваљује на поверењу свима, и подсећа да продаја сезонских улазница по следећим ценама и уз бројне погодности траје до 20. септембра:

ЦЕНЕ СЕЗОНСКИХ КАРАТА 2019/20 У ПРОДАЈИ ЗА СВЕ ДОМАЋЕ УТАКМИЦЕ:

 

ПАКЕТ КАРАТА ЕВРОЛИГА – ЗА УТАКМИЦЕ У АРЕНИ

Радно време продајног места на Калемегдану је радним данима од 10-18h и суботом од 10-16h.

У ПЦ „Ушће“ продаваће се само пакет карата Евролиге у Арени- ЛОЖА СЕВЕР НИВО 200 и ТРИБИНА НИВО 400.

Такође, карте ће моћи да се купе и онлине, али само одређене и то: пакети карата Евролиге у Арени – ЛОЖА СЕВЕР НИВО 200 и ТРИБИНА НИВО 400, затим сезонске карте за ТРИБИНУ А и Б, као и за ПАРТЕР Б и ПАРТЕР 4.

Куповина на три и шест рата биће као и до сад омогућена свим власницима кредитних картица Банка Интеса и Комерцијалне банке.

Што се тиче скупљих, ВИП карата, са великим задовољством обавештавамо да су све карте на терену за ПОЧАСНА МЕСТА у првом и другом реду распродате, те да су на располагању само ПОЧАСНА МЕСТА – БОЧНО III РЕД.

Због великог интересовања за ексклузивна места у халама, од септембра је новитет нова сезонска карта- ВИП ЛОЖА ПРЕМИУМ. Овом картом купац обезбеђује место у Хали „Александар Николић“ у ВИП ложи, док је у Арени смештен у СКАЈБОКС.

Такође, у понуди је и пакет карата само за утакмице Евролиге у Арени у СКАЈБОКСУ.

Посебно интересовање Звездаша изазива пакет улазница ТРИБИНА НИВО 400 за 15 утакмица Евролиге које ће Црвена звезда играти у „Штарк Арени“ што значи да простом рачуницом, цена улазнице по утакмици износи 333 динара!

Клуб подсећа да је у продаји ограничен контигент сезонских улазница због великог одзива и броја купљених карата у предсезонској кампањи.

О свим даљим активностима током кампање продаје сезонских улазница и погодностима које чекају власнике сезонских карата, клуб ће се редовно оглашавати путем званичног сајта и свих званичних налога и платформи КК Црвена звезда мтс.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Kalderon сеп 4, 2019 at 20:07

Nekada je fudbal bio sirotinjski sport,mi deca iz unutrasnjosti smo po vasceli dan bosonogi ganjali fucu i uvek kada bi hteli da idemo u Bg. da odgledamo Zvezdu nasla se kinta.Sada treba dati celi minimalac za paket karata plate kod nas u provinciji su lose i tesko je odvojiti celu platu za karte,sto je mnogo mnogo je.Ja i dva sina treba sto hiljada da odvojimo tesko izvodljivo.

Reply

Leave a Comment