Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Ван ла Пара стигао у Звезду

Последња аквизиција из летњег прелазног рока за наш клуб био је крилни нападач Раџив ван ла Пара. Холанђанин је стигао у Београд и узбуђен је због играња у црвено-белом дресу.

Црвена звезда је окончала летњи прелазни рок ангажовањем Раџива ван ла Пара који је у наш клуб стигао из Хадерсфилда. Холанђанин који се најбоље сналази на позицији левокрилног нападача и који је протеклу сезону провео на позајмици у Мидлзброу је са нашим клубом парафирао уговор на три године. Нова узданица Владана Милојевића истиче да једва чека да заигра пред нашим навијачима.

Узбуђен сам због доласка у Црвену звезду. Знам да је ово велики клуб са богатом историјом који има сјајне навијаче и сигуран сам да ћу помоћи екипи да оствари што боље резултате како у Лиги шампиона, тако и у Суперлиги. Ово је за мене нови изазов у каријери, имам искуство играња у неким од најквалитетнијих европских лига и верујем да ћу то моћи да применим у Србији. Једва чекам да дебитујем и осетим атмосферу коју праве навијачи Црвене звезде – изнео је прве утиске по доласку у Београд, Ван ла Пара.

Двадесетосмогодишњи Холанђанин који је поникао у Фејнорду је у каријери носио дрес Каена, Херенвена, Вулверхемптона, Брајтон и Хоув Албиона, Хадерсфилда и Мидлзброа пре доласка у наш клуб. Најзапаженији је био у Херенвену у ком је на 97 утакмица постигао 16 голова, а претпрошле сезоне је био једна од главних узданица Хадерсфилда у енглеској Премијер лиги када је на 33 утакмице постигао 4 поготка. Уз то је прошао и све млађе селекције Холандије

Леворкилни нападач је задужио црвено-бели дрес са бројем 91.

Извор: сајт ФК Црвена звезда

Повезане вести

2 comments

Dejo сеп 4, 2019 at 01:41

Dobro dosao u nasu Crvenu Zvezdu pa da pokazes zbog cega si doveden golovi pa onda sve ostalo la Para

Reply
окнарб сеп 3, 2019 at 18:46

волио би још Радоју.Има ли шансе да дође у јануару?

Reply

Leave a Comment