Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Попуст и за чланове клуба

На иницијативу чланства, ФК Црвена звезда одлучио је да свим члановима који су на данашњи дан, 4. септембра 2019. у 17 часова, имали активно чланство и који не користе попуст на основу сезонске карте, одобри попуст од 20% на цене пакета карата за групну фазу Лиге шампиона у којој ће се наш клуб састати са екипама Бајерна, Тотенхема и Олимпијакоса.

 

Сваки такав члан ће у фази претпродаје моћи да купи један пакет карата за трибину по жељи, у складу са расположивошћу у моменту куповине, по следећим ценама:

Север: 9,600 динара,

Југ: 9,600 динара,

Исток бок (сектори 1, 2, 6 и 7): 19,200 динара,

Исток центар (сектори 3, 4 и 5): 24,000 динара,

Запад бок (сектори 1, 2, 6 и 7): 24,000 динара,

Запад центар (сектори 3, 4 и 5, редови 1-22): 28,800 динара,

 

У ВИП секторима стадиона није могуће остварити попуст.

Попуст важи за све категорије чланова (Стандард, Јуниор плус и Јуниор) али подсећамо да чланови из категорије Јуниор карту могу купити само уколико у истом моменту карту купује и члан из категорије Стандард, у складу са важећим законима.

Овај попуст се односи само на један пакет карата који купују активни чланови који нису власници сезонских карата. Подсећамо да власници сезонских карата имају попуст од 50% на своје место и они не могу користити попуст на рачун чланске карте.

Посебна погодност спремна је за наше најмлађе сезонце – сва деца која имају породичне карте за западну и источну трибину (сезонске карте са сликом) добиће бесплатно по пакет карата уз пакет карата који купи власник сезонске карте, носилац пакета. Напомињемо да су ове карте персонализоване и да их за улазак на стадион могу користити само деца која су власници сезонских карата.

Попуст на цене пакета карата за чланове клуба могу остварити само чланови са новом чланском картом са три звездице и квадратним QР кодом испод података о члану на задњој страни картице. Чланови клуба који су имали важеће чланство закључно са 4. септембром 2019. године у 17 часова а немају нове картице могу их заменити у Сервису за чланство.

Из овог разлога, Сервис за чланство ће почевши од 5. септембра 2019 до 16. септембра 2019 радити по измењеном режиму рада – учлањење у клуб као и обнова чланства ће бити могући али нове чланске карте неће бити издаване све до 16. септембра 2019.

Нове чланске карте у периоду 5 – 15. септембар ће бити издате само следећим члановима:

– Свима који су се учланили или обновили чланарину путем интернета пре 4. септембра у 17 часова по српском времену – картице ће бити испоручене на начин одабран при куповини

– Свима који су се учланили или обновили чланарину у Ред Стар Шопу закључно са 4. септембром у 17 часова

– Свима који су плаћање чланарине извршили општом уплатницом или уплатом из иностранства на којима је 4. септембар датум слања налога за плаћање

– Свим члановима који су уплату извршили у периоду 1. јануар – 30. јун 2019 и којима је по том основу активна чланарина а који нису до сада преузели своју нову чланску карту

– Малом броју чланова којима је из техничких разлога издата нова чланска карта са бар кодом уместо QР кода

Свим осталим члановима, чланске карте ће бити припремљене за подизање почевши од 16. септембра. Члановима који су одабрали испоруку на кућну адресу приликом уплате чланарине, пошиљке ће бити послате током те недеље.

Повезане вести

1 comment

Kalderon сеп 5, 2019 at 10:52

Sada ce da gledaju oni sto u zivotu nisu sami zaradili cvonjka koji zive na tudjoj grbaci a ti narode koji neizmerno volis Zvezdu a primas minimalac jedi poparu i gledaj prenos na tv pod uslovom da vam nije iskljucena struja.Posle kada nema publike u prvenstvu kriva je Drina.

Reply

Leave a Comment