Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

Морнар као поклон за најверније навијаче

КК Црвена звезда мтс спемио је изненађење за све власнике сезонских улазница (такмичарска сезона 2019-2020) и власнике чланских карата клуба, пошто ће сви они бити у прилици да погледају пријатељску утакмицу коју Црвена звезда игра у недељу против екипе Морнара!

 

Последњи тест меч црвено-белих пред наставак припрема и пут у Атину на мечеве са Олимпијакосом и Перистеријем, игра се у недељу од 19 часова у „Штарк арени“.

 

Тим је клуб наставио са праксом да награђује власнике сезонских улазница и чланских карата, који ће за овај меч без обзира на место које су резервисали за наредну сезону, недељни меч моћи да погледају први нови тим Црвене звезде који улази у сезону у којој ће се такмичити у Евролиги, АБА лиги, АБА лига Суперкупу, Купу Радивоја Кораћа и Суперлиги Србије.

 

За утакмицу Црвена звезда мтс – Морнар Бар биће искључиво отворен НИВО 200 са северне стране (улази од 213 до 218), а улаз у халу могућ је већ од 17.30 часова. Истовремено клуб је омогућио могућност куповине свима који желе да буду власници сезонске карте, а то још увек нису учинили, да то ураде и у недељу у „Штарк арени“ пре и током утакмице, где ће бити отворено продајно место, а нови купци такође уписивани и у чланство клуба.

 

Улазак на утакмицу омогућен је свим власницима сезонских улазница за такмичарску сезону 2019-2020 и власницима чланских карата КК Црвена звезда. Дођите и поздравите нови тим црвено-белих у дуелу са екипом Морнара која је током прелазног рока оформила изузетно квалитетан и јак састав.

 

Клуб истовремено подсећа да је продаја сезонских улазница и Евролига пакета по изузетно повољним ценама почела 2. септембра и трајаће до 20. септембра ове године. Паралелно са почетком продаје која попут претпродаје за сада има изванредан одзив код навијача Црвене звезде.

 

Све потребне и детаљне информације о ценама, радном времену продајних места можете погледати кликом на следећи линк

 

http://www.kkcrvenazvezda.rs/ticketing-rs.html

 

Пожурите и обезбедите своје место и бројне погодности као власник сезонске улазнице и бодрите Црвену звезду!!!

 

 

Повезане вести

Leave a Comment