Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Бабић: „Борбеност и слога су наша предност“

Репрезентативну паузу искористили су црвено-бели како би се одмороли и порадили на детаљима на које, због густог распореда, немају времена током сезоне. Штопер Срђан Бабић истиче да је екипа спремна за предстојеће изазове.

Пауза је дошла у добром тренутку, имали смо мало времена да се одморимо. Заиста су узбудљива два и по месеца иза нас. За кратко време смо одигали осам европских утакмица, остварили велики успех пласманом у групну фазу Лиге шампиона и забележили све победе у Суперлиги. Остварили смо резултате какве смо зацртали на почетку сезоне и сада морамо да наставимо да тренирамо у високом ритму како бисмо наставили са добрим партијама – рекао је Бабић.

На тренинзима током репрезентативне паузе се нису штедели наши фудбалери. Високи штопер рашетао је мреже.

Имали смо често по два тренинга на дан, радили смо напорно и припремали се за предстојеће изазове. Било је рада ни физичкој припреми, а свакако нам је свима забавније када нас шеф подели у две екипе и када играмо на два гола. Сви смо борбени, не волимо да губимо ни на тренингу, тако да се трудим и да се трудим и да неким ударцем главом изненадим голмана. Доста вежбамо и прекиде, тако да су то ситуације у којима могу да затресем мрежу. Увек сам максимално концентрисан да сачувам мрежу, то ми је као штоперу најважније.

Фудбалере Црвене звезде ове суботе очекује наставак такмичења у Суперлиги Србији у суботу од 18 сати, када ће на домаћем терену одмерити снаге са Инђијом, а потом и почетак такмичења у групној фази Лиге шампиона.

Инђија је новајлија у Суперлиги, нисмо имали прилике да одморимо снаге до сада са њима. Свакако смо пратили наступе у досадашњем делу сезоне, анализирамо противника и очекујемо добру утакмицу на Маракани. Свакако ће нам значити да са победом и у добром расположењу кренемо да се спремамо за пут у Минхен где ћемо отпочети такмичење у групи. Очекујемо узбудљиву јесен, у Лиги шампиона нема лаких противника, али верујем да ће нам наше јединство и борбеност много помоћи да обрадујемо наше навијаче – закључио је Бабић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment