Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Пријављени омладинци за Лигу шампиона

Црвена звезда је пријавила укупно 40 фудбалера на које ће Славољуб Ђорђевић моћи да рачуна у дуелима са јуниорским екипама Бајерна из Минхена, Олимпијакоса и Тотенхема у оквиру групне фазе Омладинске лиге шампиона.

Пласманом сениорског тима Црвене звезде у Лигу шампиона омогућено је и нашим омладинцима да се сусретну са јуниорским екипама Бајерна из Минхена, Олимпијакоса и Тотенхема. Славољуб Ђорђевић може да рачуна на укупно 40 фудбалера у европским окршајима који очекују наше бисере током ове јесени. Услов за пријаву играча био је тај да је рођен после 1.1.2001. године, уз могућност регистрације петорице фудбалера рођених 2000. године, уколико су барем две године у клубу.

С обзиром на то да наш клуб није пријавио ниједног играча рођеног 2000. године, као и да су на списку двојица фудбалера који су рођени 2004. године, извесно је да ће Црвена звезда поново бити међу најмлађим екипама у најелитнијем клупском такмичењу до 18 година. Регистрована су 22 омладинца и 18 играча који наступају за кадетску селекцију под тренерском палицом Марка Неђића.

Голмани: Лука Савић, Александар Вулић (2001), Андрија Катић (2002), Марко Ћопић, Огњен Лукић (2003).

Одбрана: Никола Савић, Мирко Миликић (2001), Стефан Митровић, Александар Лукић, Давид Писар, Урош Благојевић (2002), Стефан Деспотовски, Андреј Ђурић, Вукашин Крстић, Давид Петровић (2003), Виктор Радојевић (2004).

Средина: Мартин Новаковић, Иван Тејић, Марко Дедијер (2001), Алекса Матић, Александар Илић, Младен Ковачевић, Петар Пиплица, Милош Пантовић, Андрија Радуловић, Стефан Пешовић (2002), Владимир Милетић, Никола Станковић, Никола Кнежевић, Никола Митуљикић, Јован Митуљикић, Марко Ћурић, Урош Бранковић (2003).

Напад: Борисав Бурмаз, Марко Даничић (2001), Илија Бабић (2002), Матеја Бачанин, Богдан Петровић, Марко Боровић (2003), Марко Лазетић (2004).

Искуство играња Лиге шампиона за омладинце имају Миликић, Н. Савић, Дедијер, Бурмаз, Радуловић и Бабић, а појачани Новаковићем, Пантовићем, Бачанином и осталим нашим бисерима покушаће да остваре што запаженије резултате на европској сцени.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment