Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЖенски фудбалНајновијеФудбал

„Вучице“ дочекују Крагујевчанке. Обезбеђен директан пренос

У прва три кола Супер лиге Србије у фудбалу за жене, фудбалерке Црвене звезде нису оствариле очекиване резултате. Након тријумфа у Новом Саду уследио је пораз код куће у дербију са суботичким Спартаком, а затим и реми на „Делијском вису“. Црвено-беле сада улазе у део сезоне у којем ће за противнике имати екипе против којих ће бити апсолутни фаворити, а први у низу је дуел са крагујевачким Радничким.

Крагујевчанке су у прва три првенствена дуела у актуелној сезони оствариле једну победу и два пораза. На старту такмичења везали су неуспехе у дуелима са Машинцем (0:2) и Слогом из Земуна (1:5), да би претходног викенда остварили убедљив тријумф у дуелу са Пожаревцем резултатом 4:0. Са три освојена бода екипа Радничког тренутно дели позиције пет и шест на суперлигашкој табели са екипом Земуна. Најефикаснија у редовима крагујевачког тима у досадашњем делу сезоне је Александра Васић која је била стрелац два поготка, док су се по једном у листу стрелаца уписивале Стефана Битевић, Тамара Јуришевић и Биљана Илић.

Црвена звезда и Раднички 1923 из Крагујевца су до сада одиграле свега три званична међусобна дуела. Сва три меча одиграна су у претходној сезони, а наше „Вучице“ имају стопроцентни учинак. Први сусрет одигран је 16. септембра претходне године, а црвено-беле су головима Тамаре Марковић (2)и Миреле Тенков оствариле тријумф резултатом 3:1. Непуна два месеца касније две екипе су одиграле и меч на помоћном терену стадиона „Чика Дача“ који је завршен више него убедљивом победом „Вучица“. Са два гола Анђеле Крстић и Јоване Стојановић и по једним поготком Тамаре Марковић, Павлинке Николовске, Катарине Ђорђевић и Санде Малешевић наше девојке славиле резултатом 8:0.

Трећи и до сада последњи сусрет београдских и крагујевачких црвено-белих одигран је у оквиру националног купа. Почетком марта месеца ове године наше играчице су поново биле боље у оквиру осмине финала Купа Србије резултатом 3:1. Два гола је постигла Мирела Тенков, а једном се у стрелце уписала Ивана Трбојевић.

Предстојећи сусрет за наше девојке је од великог значаја како би се екипа вратила на победнички колосек. Сва превирања у клубу њих не требају да интересују и на њима је да изађу на терен, пруже свој максимум, а уколико тако буде и резултат неће изостати. Зато би било више него лепо да трибина терена са вештачком травом стадиона „Рајко Митић“ сутра буде што испуњенија и да пружимо пуну подршку девојкама које носе црвено-бели дрес.

Истовремено, за све који не буду у могућности да уживо на стадиону прате сусрет 4. кола Супер лиге Србије у фудбалу за жене, портал „мојацрвеназвезда.нет“ обезбедио је директан пренос на YouTube каналу нашег портала.

– Супер лига Србије у фудбалу за жене, 4. коло:
ЖФК Црвена звезда – ЖФК Раднички 1923 Крагујевац
Стадион: Терен са вештачком травом стадиона „Рајко Митић“
Датум: Недеља, 15. септембар
Почетак: 14 часова
Пренос: YouTube канал портала „мојацрвеназвезда.нет“

Повезане вести

Leave a Comment