Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић: „Три бода су најважнији“

Шеф стручног штаба Црвене звезде изнео је утиске после меча против Инђије у којем је црвено-бели тим славио резултатом 2:1, а голове за наш тим постигао је Милан Павков из једанаестераца.

 

– Хтео бих да честитам играчима Инђије, али и мојим изабраницима на победи. Нападали смо до краја утакмице, дали све од себе и успели да освојимо три бода. Искрено, не би било непоштено и да је утакмица завршена нерешеним резултатом или победом Инђије. Потрошили смо прво полувреме, јер нисмо нападали онако како смо се договорили, а с друге стране Инђија игра леп и атипичан фудбал за наше услове. Нисмо се прилагодили на прави начин и то замерам мојим играчима. Фалило нам је енергије, али наћи ћемо решење да изађемо из таквих ситуација у будућности – истакао је Милојевић.

Тренер нашег тима напоменуо је да су у другом полувремену црвено-бели кренули на преокрет, али и похвалио госте из Инђије на приказаној партији.

– У другом полувремену смо ишли на све или ништа, коцкали смо се и то нам се исплатило. Инђија је имала две сјајне контре из којих су могли да реше ову утакмицу, али имали смо среће. Честитао бих тренеру Инђије на отвореној и борбеној партији. Искрено да кажем уживао сам у данашњем мечу јер се гости нису бранили већ су пробали да нас изненаде и драго ми је што постоје овакве екипе. Окрећемо се наредним утакмицама и сигурно ћемо извући поуке из свега овога – закључио је Милојевић.

Повезане вести

9 comments

Kalderon сеп 16, 2019 at 10:38

Jos bolje imate i bedne vecernje novosti vaseg sefa Vucele pa piskarajte kod njega

Reply
Kalderon сеп 15, 2019 at 17:08

Grobari kod Pantica pa tamo lajte

Reply
Otpisani101 сеп 15, 2019 at 12:21

Novi Sad,subotica,indjija i ima li kraja ovakvoj zalosnoj,defanzivnoj i dosadnoj igri zvezde…tesko je ovo i gledati…miloje ide derbi i neka ti je bog u pomoci…sa formacijom verovatno 10-0 i bod u derbiju bice veliki uspeh…

Reply
Loooka сеп 15, 2019 at 11:04

Šta se desilo sa Jovančićem? Nisam više pametan…

Reply
ĐOLE BARI 91 сеп 15, 2019 at 12:33

KAO DA NIKAD FUDBAL IGRAO NIJE.KOD MILOJEVIĆA NI JEDAN NAŠ IGRAČ NIJE NAPREDOVAO.

Reply
Mississauga сеп 15, 2019 at 04:14

Miloje ima uvek isti odgovor kada igramo katastrofalno.
A to se mnogo često dešava.
I verovatno ćemo na isti način igrati u derbiju.

Reply
Milovan сеп 14, 2019 at 22:55

Звезда и у прошлом колу против Војводине је дошла до победе без игре. Умислили играчи да су толико изнад других, па очекују да ће све лагано.
Иванић игра рекреативан фудбал, а Гајић чак ни то. Јованчића готово и да нема у организацији игре, доста грешака прави. Нисам сигруран да и овај играч из премијер лиге вреди толико пара. А управа дигла цене за утакмице ЛШ…. осладило им се….
Ко то тврди да нема космичке правде…. чекаће нас још већи суноврат.

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 14, 2019 at 21:45

sramna tri boda..mene je sramota i penala i bodova i igre …dve nedelje odmarali a danas igrali kao da su dve nedelje bili u jami i kopali ugalj i sad izasli na povrsinu..kako je mucno gledati ono dodavanje stopera..bunarisanje lopti..ma tuga od igre

Reply
delije_nss сеп 15, 2019 at 02:02

Slazem se druze, Ivanic i Jovancic zreli za zonu, a Gajic treba da se penzionise, za njega je onaj mucenik Andjelko Dani Alves.

Reply

Leave a Comment