Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеРукометТрансфери

Из Звезде у Партизан

Како преноси портал „redstarbelgrade.rs“ један од најталентованијих рукометаша нашег клуба Стефан Петрић напустио је редове Црвене звезде и постао члан најљућег ривала, екипе Партизана.

Осамнаестогодишњи леви бек у претходној сезони коју звездаши желе што пре да забораве, био је ретка светла тачка Перуничићевог тима. Петрић је свој потенцијал наговестио прошле сезоне, а ове се очекивао прави „бум“ у црвено-белом дресу. У сезони која је требало да буде његова, кадетски репрезентативац Србије и миљеник Звездиних навијача, црвено-бели дрес заменио је црно-белим. Стефанови отац и мајка су са успехом наступали за Црвену звезду. Мајка Мирјана је бранила гол Црвене звезде, а отац Владимир Бели Петрић је пет година играо за Црвену звезду. Са Звездом је освојио 3 шампионске титуле и 2 национална купа, а са репрезентацијом Југославије је освојио бронзану медаљу на Светском првенству у Египту 1999. године.

Одлазак Стефана Петрића свакако је најзвучнији, а поред њега током лета Црвену звезду су напустили и Бугариновић, Пешић, Димић, Панић, Ђорђијевић, као и Немања и Борислав Љубојевић. У Звезду су стигли Гемаљевић, Утвић, Шапоњић, Томић, Божовић, Ерић, Стојановић и Јовановић, а за Николу Лазића и Душана Андрејевића се чека сертификат, па њих двојица нису били на располагању Ненаду Перуничићу за утакмицу 1. кола АРКУС лиге у којој су рукометаши Звезде поражени на гостовању у Новом Пазару резултатом 23:19.

(извор/фото: redstarbelgrade.rs)

Повезане вести

3 comments

Dejo сеп 19, 2019 at 20:32

To mu je velika greska

Reply
Србин са Космета сеп 15, 2019 at 16:26

Штета!

Reply
Marko сеп 15, 2019 at 13:00

Ovo je KATASTROFA šta se radi u RK Crvena Zvezda zadnjih 10 godina!

Reply

Leave a Comment