Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiНајновијеОбавештењаФудбал

Кукуличић хет-триком срушио Пироћанце

У 9. колу Прве Лиге Србије, развојни тим Црвене звезде је рутински савладао Раднички Пирот са 3-1. Утакмицу је обележио фудбалер Графичара Филип Кукуличић постигавши сва три поготка.

Стрелци за Графичар: Кукуличић у 4., 25., 40. мин.

Стадион Рајко Митић – југ вештачка трава

Гледалаца: 1000.

Састав Графичара: Савић – Конатар, Марјановић, Ераковић, Дабић – Стојић, Сантрач, Маронг, Гаврић (од 80. Стојковић), Кукуличић (од 65. Станојев) – Видић (од 90. Фићовић).

Клупа: Станојевић, Младеновић, Џугурдић, Пановић, Фићовић, Станојев, Стојковић.

По пласману на табели, дерби кола између Графичара и Радничког из Пирота, решен је већ у првом полувремену. Графичар је од самог старта утакмице успоставио доминацију, и већ у 4. минуту дошао до вођства након брзог напада по десној страни, који је Кукуличић искористио на најбољи начин за 1-0.

У наредних десетак минута виђене су и две шансе Видића након асистенција Османа Маронга, али нападач љубичастих није успео да пронађе пут до мреже. Безопасни гости нису дуго издржали да не приме још један погодак, па је у 25. минуту Кукуличић дуплирао вођство оштрим шутем искоса.

Тек од 34. минута су гости почели нешто озбиљније да прете, да би два минута касније успели да смање резултат након уигране комбинације после корнера. Голу је и допринела нешто слабија реакција играча Графичара у свом шеснаестерцу, па је на крају аутогол приписан Стојићу.

Пред сам финиш полувремена играч утакмице Кукуличић постиже и свој трећи погодак. Маронг је био у прилици да постигне гол али није добро шутирао, лопта је дошла до Дабића на другој страни, и он одлично проналази захукталог Филипа Кукуличића који крунише сјајну партију хет-триком.

У другом полувремену су играчи Радничког углавном покушавали са дистанце, али без неког конкретнијег учинка. Покушавао је и Графичар да дође до још једног гола, али осим погођене стативе Сантрача из слободног ударца, нисмо видели нека већа узбуђења до краја утакмице.

У наредном 10. колу, првопласирани Графичар гостује другопласираној екипи Кабела, тако да нас очекује још једна узбудљива утакмица и борба за прво место.

 

Повезане вести

Leave a Comment