Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Почиње слободна продаја пакета карата за Лигу шампиона

У понедељак 16. септембра 2019. почиње слободна продаја пакета карата за групну фазу Лиге шампиона која укључује све три утакмице које ће наш клуб одиграти на Стадиону „Рајко Митић“, против Бајерна, Тотенхема и Олимпијакоса.

Цене пакета карата су следеће:

Север: 12,000 динара,
Југ: 12,000 динара,
Исток бок (сектори 1, 2, 6 и 7): 24,000 динара,
Исток центар (сектори 3, 4 и 5): 30,000 динара,
Запад бок (сектори 1, 2, 6 и 7): 30,000 динара,
Запад центар (сектори 3, 4 и 5, редови 1-22): 36,000 динара,
ВИП запад: 60,000 динара,
ВИП 1: 90,000 динара,
ВИП Галерија: 90,000 динара.

Продаја карата одвија се паралелно на благајнама Стадиона „Рајко Митић“ и путем интернета, на сајту www.iticket.rs

Радно време благајни стадиона је од 10 до 18 часова.

Свака пунолетна особа може купити максимално 4 пакета карата уз показивање личног документа.

На шалтерима 1 – 4 продаваће се пакети карата за трибине запад и исток уз могућност избора конкретног сектора и реда, у складу са расположивошћу у моменту продаје, као и за трибине север и југ, по потреби. На шалтерима 5 – 8 продаваће се пакети карата само за трибине север и југ. Карте за ВИП секторе на стадиону продају се само на благајни у службеним просторијама клуба.

Плаћање на благајни је могуће готовином и платним картицама из система Дина, Виза, МастерКард, Маестро и АмЕкс што укључује и могућност плаћања на максимално 3 рате за кредитне картице Банке Интеза.

Продаја карата преко интернета одвија се већ од недеље увече на сајту нашег партнера, компаније iTicket на адреси www.iticket.rs. Једна особа може купити максимално 4 пакета карата. По успешном плаћању купац преузима електронску карту коју сам штампа и долази директно на утакмицу.

Плаћање на сајту iTicket могуће је картицама из система Виза, МастерКард, Маестро, АмЕкс и Дина. Купци који приликом онлајн плаћања користе кредитне картице Банке Интеза могу одабрати да пакете карата плате на највише три рате.

Током периода високе посећености сајта активираће се „електронски ред“ када систем пушта ограничен број корисника на сајт према редоследу доласка како би се омогућило несметано функционисање продаје. У том случају потребно је сачекати да се отвори жељена страна и купити карте у предвиђеном року – штоперица у сваком моменту показује рок у коме је потребно завршити куповину.

Почетком фазе слободне продаје карата, дакле од 16. септембра 2019. престају да важе све резервације, попусти и право прече куповине за власнике сезонских и чланских карата ФК Црвена звезда.

Продаја појединачних карата за утакмице групне фазе Лиге шампиона биће могућа само уколико сва места не буду продата у оквиру пакета карата.

У периоду слободне продаје пакета карата за Лигу шампиона Сервис за чланство ће радити са истим радним временом као и благајне стадиона.

Текст на сајту СД

Повезане вести

4 comments

Nikola Orlandic сеп 16, 2019 at 16:31

Ok hvala puno ?⚪?⚪?⚪?⚪?⚪?⚪?⚪?⚪?⚪?⚪?⚪?⚪?⚪?⚪?⚪?⚪?⚪?⚪?⚪

Reply
Nikola Orlandic сеп 16, 2019 at 11:28

Da li može da se kupi samo jedna karta, van paketa?

Reply
dlazic сеп 16, 2019 at 15:11

U zvaničnoj prodaji ne može. Ali verujem da će biti pretprodavanja karata, jer biće ljudi koji će biti sprečeni iz raznoraznih razloga da posete sve tri utakmice. Bar je tako bilo prošle godine.

Reply
ZELJKO сеп 16, 2019 at 22:05

MOŽE SAMO AKO SE NE PRODAJU SVI PAKETI ,ONDA ĆE ZA OLIMPIJAKOS BITI PUŠTENE PREOSTALE KARTE,TAKO I ZA TOTENHEM I BAJERN

Reply

Leave a Comment