Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ђорђевић: Могу да будем задовољан

У оквиру првог кола Омладинске Лиге шампиона, наши јуниори су ремизирали у Минхену против домаћег Бајерна (0:0). Шеф стручног штаба наших талената рођених 2001. и 2002. године истиче да је задовољан и резултатом и борбом коју су његови изабраници данас приказали.

– Задовољан сам и резултатом и великом жељом коју сам видео код играча на данашњем сусрету. Дали су све од себе, нису се штедели на терену и показали су да су храбри, као и да имају јак карактер, а то је оно што краси наш клуб. Ово је било веома тешко гостовање, Бајернови омладинци су одлични, а ми смо имали проблеме са повредама, тако да могу да кажем да сам задовољан. Играмо на два фронта, следећу утакмицу у Европи смо домаћини и борићемо се као и до сада да представљамо Црвену звезду на прави начин – рекао је Ђорђевић.

Црвено-бели су имали своје прилике, али утисак је и да се на другој страни терена, својим одбранама истакао Андрија Катић.

– Катић је сјајно бранио, али није једини који је добро одиграо. Морам да похвалим цео тим, сви су били на висини задатка и када је тако, онда „искочи“ појединац. Данас је то био Катић, сутра ће бити неко други – завршио је Ђорђевић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment