Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Гобељић: Дерби је посебна инспирација

Празник фудбала заказан је за суботу у 18 сати. Фудбалери Црвене звезде гостоваће вечитом ривалу, а универзалац из редова црвено-белих Марко Гобељић истиче да је посебна част бити део ове утакмице.

Вечити дерби је утакмица која носи посебну тежину. Знамо сви колико је тај меч важан целој земљи. Данима пре прича се само о сусрету Црвене звезде и Партизана. Велика је част бити део такве утакмице. Навикли смо на фантастичну подршку са трибина, много пута до сада смо показали да су они наша снага на терену. Верујем да ће тако бити и овог пута и надам се да ћемо на крају славити – рекао је Гобељић.

Звездин универзалац истакао је да се екипа пуном паром припрема за велики изазов у недељу.

– Утакмица долази после европског сусрета са Бајерном. Сигурно смо исцрпљени, борили смо се свих 90 минута на тешком гостовању, али вечити дерби је утакмица у којој и умор нестаје. Сви смо максимално фокусирани на то да остваримо добар резултат и да обрадујемо наше навијаче, тако да не размишљамо о умору. Напорно тренирамо, слушамо савете шефа Милојевића и стручног штаба и даћемо све од себе да спроведемо у дело оно што од нас тражи.

Дерби није непознаница ни за Звездине новајлије.

Добили смо у прелазном року велика појачања на терену, али, што је још битније, и сјајне људе. Сви странци су знали доста о вечитом дербију и пре него што су дошли у Звезду. Тај окршај познат је широм Европе и света. Ми смо се потрудили да им додатно дочарамо шта их очекује у недељу на терену. Нема сумње да ће свих 11 играча који се нађу на терену дати максимум за грб који носе на грудима – поручио је Гобељић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Sedi JEDAN сеп 21, 2019 at 17:04

posle minhena pokrij se usima

Reply

Leave a Comment