Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаРукомет

Перуничић поднео оставку

Ненад Перуничић је поднео оставку на место првог тренера Црвене звезде. Он се на овај потез одлучио  после другог везаног пораза црвено-белих на старту сезоне, прво на гостовању у Новом Пазару, потом и у суботу увече од Дубочице (21:24)

– Нисам више тренер Звезде, то је најбоље за клуб и за мене. Видели сте начин на који смо играли, изгубили… Деловали смо обезглављени, толики број техничких грешака, лоше изведене контре и полуконтре, изгледало је да немамо два заједничка тренинга… За мене као тренера то је поражавајуће с обзиром на све оно што радимо – констатовао је Перуничић после пораза од повратника на суперлигашку сцену.

Није Перуничић заборавио да честита ривалу на освајању бодова и да изрази задовољство што је Дубочица поново у елити, уз Пролетер, али и искрено констатовао:

– Заслужили смо да изгубимо, њихова победа је чиста.

Ово је други пут да се Ненад Перуничић повлачи са клупе. Први пут је то учинио после зимске пузе прошле сезоне, да би у јуну потврдио повратак за кормило:

– Није то била добра одлука, другачије играчи реагују на мене. Да ли је то страх или шта, не знам… Пробаћемо да на овај начин размрдамо екипу – констатовао је Ненад.

У наставку такмичења тим ће водити први Перуничићев сарадник Антон Букилић који је то чинио и пролетос.

Повезане вести

Leave a Comment