Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Рељић на позајмици у Чачку, Бригел дефинитивно напустио Маракану

Генeрални секретар Црвене звезде Ђорђе Стефановић је потврдио у разговору за „Спортал“ да су Никола Игњатијевић и Стеван Рељић и дефинитивно напустили Маракану. Стефановић је изјавио да ће Рељић ипак појачати чачански Борац, а не Рад како је најављивано, као и да није реч о продаји него о позајмици фудбалера.

„Не знам одакле је потекла информација да ће ићи у Рад. Биће на позајмици у Борцу из Чачка“, рекао је Стефановић и потврдио јучерашње информације око раскида уговора са Игњатијевићем, као и постојање понуда за Вилотића.

„Са Игњатијевићем је раскинут уговор, а за Вилотића постоје одређене понуде.“

Неизвесна ситуација је око Дејана Лекића, обзиром да Осасуна нема новца да исплати последњу рату уговора.

„Већ се зна да смо Шпанцима дали рок до уторка да уплате новац. Уколико то не учине, очекујемо да се Лекић већ у четвртак (19. јануара) прикључи припремама.“

Наш генерални секретар је нагласио да се Натанијел Асамоа очекује наредних дана у Београду, када ће се прикључити припремама.

Након одлазака Рељића и Игњатијевића, број играча који су напустили Маракану ове зиме попео се већ сада на девет, обзиром да у клубу више нису ни Мезенга, Ковачевић, Чаушић, Ади, Мугоша, Јеремић и Савио. И то, ипак, није крај, јер дозволу за одлазак имају и Вилотић, Каду, Калуђеровић..

 

Повезане вести

51 comments

Delija032 јан 15, 2012 at 01:33

Razmislite kolika je razlika u kvalitetu kad trener pravi smešnim prvotimca pred kojim je vrhunska karijera i koji po meni slovi za jednog od najboljih igrača svoje generacije-pogledajte 12-i minut snimka!!!! Poruka za sve učite od majstora,ako hoćete da budete igrači!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=5YoeATKP9g4&feature=player_embedded#!

Reply
veliki pravi zvezdas јан 14, 2012 at 22:44

Zna li ko kako da se registrujem na forumu Crvene Zvezde ?

Reply
forumas јан 14, 2012 at 22:57

Nemoj neko da mu je rekao, molim vas!

Reply
anti-franjevac јан 15, 2012 at 02:40

Ja cu da ti nacrtam kako se registruje ako nam kazes ko je i sta je i odakle je habib-habibu

Reply
Iznogud јан 14, 2012 at 22:05

Ocajnog li poslovanja. 9 igraca napustilo klub,a samo za jednog su dobili pare. Smesno i zalosno u isto vreme

Reply
anti-franjevac јан 15, 2012 at 02:41

Za to zahvali adzi koji nam je vedete navaljao u klub.
Imas negde izjavu Sekija pre par godina da imamo malo jaci drugoligaski tim

Reply
Secam se pobeda јан 14, 2012 at 19:49

Prvo da se zahvalim Reljicu sto je uvek davaio maksimum i sto je postovao nas dres, mislim da je sramota da to mnogi ne znaju da cene. I meni je dosadilo da mi koji smatramo da Lukic treba da ostane budemo nazivani neznalicama. Pa Adi nije ni mogao veci transfer da napravi jer se znalo da postoji nerazumevanje izmedju njega i kluba sto mu je dosta spustilo cenu. I zanima me odakle ljudima ideja da moze za svakoga da se uzme 5 miliona evra. Da je nastavio da igra kao prve polusezone toliko bi i uzeli ali nije tako bilo. Lukic je pokazao da hoce da uci na greskama i to je pokazao jer je dao Robiju da bude yim menedzer. Mozda ste primetili da ga nema mnogo po novinama i da ga je tu zamenio Stefanovic. E to je jos jedan dokaz da zeli da uci iz gresaka. Mnogi su zaista pretarali sa propagandom da on stalno izmislja neka saopstenja i shvatio je da treba malo neko drugi da su cuje dok sve to ne prodje. Da voli Zvezdu to se zna i da se uci iz gresaka. Slazem se da nebi trebalo u Zvezdi da se uci, ali setite se ukakvoj smo bili situaciji. E sada nema nazad.

Reply
Konstantin јан 14, 2012 at 23:44

Svidja mi se nacin na koji si predstavio ovo. Vidi se da malo drugaciji vetrovi duvaju sada u FK. I ovo sto si napisao za medije da Lukic sada sedi, cuti i radi. Slazem se svime sto si napisao jedino kada bi to tako stvarno bilo, ako bih 100% znao da Lukic sam donosi odluke a da nije necija lutka imao bi od mene 1000% podrsku jer kako si naveo on je jedan od retkih u srpskom fudbalu koji se naucio na greskama.
Za Stefanovica secma se svog komentara kada je doveo tandem iz Uzica da sam napisao neka pojede prasica koliko ima kilometara od Uzica do Beograda 😀 Stefanovic je pokazao da ako nista drugo barem odradi platu koju prima. Sto se Robija tice podrzacu ga jer smatram da ne smemo menjati mnogo trenere iako moj licni ukus se protivi svakom spanskom sistemu igre ali ipak je Zvezda na prvom mestu. Zamerio bih mu sto je sa jacim timom i od Vose i od Rada pokazao da nije Murinjo jer smo te dve ocajne partije tako odigrali jer su ga njegove kolege iz pmenutih klubova fudbalski nadmudrile ali bice lepo ako i on nesto nauci do sada…

Sto se Granta u Partizanu tice smatram da je opasan trener, ne da je Murinjo vec Engleski sistem igre koji je on sigurno odlicno naucio bez obzira na lose rezultate koje je imao, pokazuje da ce on cuvati ovih +10 kao „zmija noge“ 😀 😀 😀

Reply
Aca_Delija јан 14, 2012 at 17:12

Bolje da ga daju za dz,ngo na pozajmicu xD koi ce nam takav Tutle od igraca 😀

Reply
veliki pravi zvezdas јан 14, 2012 at 16:52

Zelimo da se dovede u Crvenu Zvezdu Gaj ,Pauljevic ,Asamoa i Habib-Habibu jer trazimo jaku Crvenu Zvezdu prodajte Mikica ,Kaludjerovica ,Kadua i Dimitrijevica vratite u Brazil ili Kolubiju Borhu

Reply
Nenad14 јан 14, 2012 at 18:26

Sta ti bre oces, eeeee….

Reply
Delija Brate јан 15, 2012 at 01:17

Habib-Habibu hahaahahah

Reply
dusan јан 14, 2012 at 15:50

ovo su bas „dobre“ vesti. ne mozemo nikoga da prodamo nikome. ja mislim da su ti igraci ocajni? i sta cekamo? da eksplodiraju na prolece? da li neko stvarno misli da ce neko da da ozbiljne (ili bilo kakve) pare za kaludjerovica, kadua, savia, reljica u junu kad nece u januaru? i da se ne lazemo – niko nece dati pare ni za mikica, dimitrijevica, borhu, bajkovica i masu drugih „carobnjaka“ koje imamo na raspolaganju. ako je to vec tako, postavlja se pitanje zasto se sa tim igracima ne raskinu ugovori – nek idu za dzabe, pa da igraju stojkovic, kasalica, maksimovic, filip jankovic, cosic, ozegovic, mijailovic? tu dolazimo do mracne strane – napred pomenuti tzv. igraci moraju nekome da se uvale da bi njihovi vlasnici razni polumenadzeri zaradili po koju desetinu hiljada evra, i dok se to ne dogodi oni ce da igraju. sacekajte sada samo spin – „ak99 i kadu ostaju – neocekivano POJACANJE za prosineckog“. dok je ovakva situacija zvezda nece na javi uzeti titulu, vec samo u snovima ili u nekoj kompjuterskoj igrici. znaci, mozda bi bilo dobro da se probudimo, da zasucemo rukave, da postavimo plan u kome se prave igraci i dovode ozbiljni igraci kada mozemo da platimo, i u kome se zna sta su ciljevi koji su realni i merljivi, a ne da nam lukic prodaje pricu da ce on trece sezone da se bori za titulu, a da je tituli najblizi prve sezone a najudaljeniji te trece u kojoj je trebalo da se bori za titulu….

Reply
Zvezdas Rijeka јан 14, 2012 at 18:21

Sve potpisujem osim ovoga gdje se raskidaju ugovori….zašto bi recimo Kaludjerovic raskinuo ugovor koji jos vrijedi i koji mu garantuje platu kad vidimo da ga nijedan klub neće…
Jedino da Zvezda raskine na svoju štetu, znači ne samo da neće na tom igraču da zaradi od moguće prodaje nego da mu isplati sve koliko duguje do isteka njegovog ugovora što je malo vjerojatno…

Reply
ganep. јан 14, 2012 at 13:53 Reply
Ljubo90 јан 14, 2012 at 13:47

Daj bre ljudi,dosta prepucavanja.Sanjao sam divan san nocas.Nesto tipa Grant dosao u komsijski klub,nije skontao na vreme mentalitet njihovih igraca,Robi sa izvanrednom taktikom i osvezenim(kvalitetno)sastavom dosao do +3 na kraju sezone.U oba kup meca ih dobili.’Oceli osvanuti taj 3-eci mart,da se pogine navijajjuci!!?Dzaju za predsednika,Lukicu takodje neka funkcija u klubu!!

Reply
Pera јан 14, 2012 at 14:56

Ako tako bude necu se treznim celo leto 😀

Reply
dusan јан 14, 2012 at 15:54

ako razlikujes snove od jave vec si na dobrom putu.

Reply
Miki Delija јан 14, 2012 at 12:15 Reply
Krule јан 14, 2012 at 11:15

Po meni mora da ide Andrija,Kadu,Mikic,Vilotic naravno,mada on nece i igrati!

Reply
gagi јан 14, 2012 at 11:12

Dosta vise sa stavljanjem glave u pesak i hajde da budemo iskreni prema sebi i kazemo istinu a ona je surova i bolna. Zvezda danas na zalost ne moze da proda ama bas nijednog igraca ako izuzmemo Adija koji je prodat za mnogo male pare, a za to je kriva ova nesposobna uprava koju je Lukic formirao i predstavio ih kao ljude koji navodno znaju svoj posao.Savio,Jeremic,Mezenga su raskinulu ugovore sporazumno ( Mezenga kao pozajmljen igrac ) Causic naravno nije naseo na Lukicevu foru, a nase je dete za koje nema mesta na zalost, Brigel i Reljic idu na pozajmicu ( niko nece da plati obestecenje za njih ) a Kadua i Vilotica nece ama bas niko,pa je cak i Kaludjerovicev odlazak pod velikim znakom pitanja.Za Savia je jasno da Lukic od svog bliskog saradnika ( nekada clan uprave partizana i bivsi vlasnik kluba iz susedne republike koji je Zvcezdine funkcionere i igrace uvek docekivao pretnjama i fizickim nasiljem, a njegov klub bio jedna od najvecih grobarskih filijala u to vreme pa tako na tim gostovanjima Zvezda nikada nije pobedila ) ciji je isti igrac ne sme da trazi obestecenje. Jos bitnije je da su ovako nesposobni doveli igrace koji nisu prosli lekarske preglede pa se sad hvataju za glavu jer je situacija sa njima daleko ozbiljnija nego sto su mislili. Kupovina vremena i malo kesa da se smire vodje koji vode prljavu kampanju da Lukic ostane predsednik ( vec je spremljen kompletan scenario ) uprkos nezavidnoj situaciji u kojoj se klub nalazi i stanje u koje ga je doveo sadasnji predsednik. Tuzna prica se nastavlja nedolaskom jednog broja stranaca i to neopravdano na pocetak priprema i ta nedisciplina je u stvari pokazatelj kako danas na zalost izgleda Zvezda koja na sve lici samo na ozbiljan klub ne. Prestanimo da se lazemo,mastamo i sanjamo, vratimo se u realni zivot jer vec koliko sutra moze biti kasno.

Reply
severna_strana јан 14, 2012 at 11:39

niko od nas nije ni rekao da mozemo da prodamo nekog igraca i tu nema nista sporno, to smo svi odavno shvatili i bar se o tome dosta prisalo po komentarima, a sve je to posledica neigranja u evropi… a to drugo, malo preterujes, prvo, stranci pre su dolazili i uopste pojacanja tek na drugi deo priprema, a sad je to sve na vreme uradjeno, to sto asamoa ne stize, ti i ne znas kad je bio dogoovr da on dodje, uostalom on dolazi na probu a nema ugovor sa nama… a ako pominjes ove dtuge, moras i njih da shvatis jer oni moraju da zavrse sa odmorom bar 3 dana pre nego domaci, shvati da nema avion direktno iz neke tamo zemlje iz afrike i juzne amerike do beograda… da bi dosao do beograda moras bar 3-4 aviona da promenis…

Reply
gagi јан 14, 2012 at 12:04

@severna_strana Ti furas svoju napamet naucenu pesmicu i uopste nisi procitao ceo komentar da bi na njega mogao i adekvatno da odgovoris. Kazes da je posledica toga sto ne mozemo da prodamo igrace neigranje u Evropi ?? Pa ko je za to kriv ? Moj pokojni deda ? Kriv je Lukic i nesposobna uprava koju je doveo u klub. Kao drugo kada sam rekao da su stranci nedisciplinovani i ne dolaze na vreme na pocetak priprema nigde nisam napisao ni mislio na eventualna strana pojacanja ( nisam ni pomenuo tog nesrecnika asamou i nemoj ti tako “obavesten“ da mi solis pamet ) vec na one strance tj neke od njih koji su vec u klubu i nemoj da izmisljas vec CITAJ KAO STO JE NAPISANO. Zasto u ozbiljnim klubovima stranci ne smeju ni da pomisle da zakasne na pripreme ?? Jel po tebi mozda Zvezda sada lici na ozbiljan klub ?? Nema tu ni o od ozbiljnog kluba. I koga ozbiljnog ( ti si totalno neozbiljan pa tako shvatas i klub za koji navijas ) zanima koliko isti moraju da promene aviona da bi stigli na vreme na pripreme ?? I koga ozbiljnog ( ti i ova uprava svakako niste ozbiljni )zanima sto oni treba da tri dana ranije krenu u Beograd i zavrse ranije svoje odmore ?? Da jos dodam i da je Kovacevic sporazumno raskinuo ugovor i otisao bez obestecenja. Savet za tebe je da ubuduce procitas ceo komentar i da se uozbiljis jer ovo sto si napisao pre lici na komentar malog deteta koje pojma nema sta znaci biti ozbiljan klub.

Reply
deki јан 14, 2012 at 12:46

Potpuno si u pravu!!!!

Reply
Nislija јан 14, 2012 at 13:12

lupas mnogo, a malo i pogodis

Reply
gagi јан 14, 2012 at 13:21

@Nislija To je sve sto imas da kazes u vezi mog komentara ?? Nemoj vise tako “inteligentno“ molim te. Ne brukaj se vise i ne ostavljaj ovakve “komentare“ veruj mi to je za tvoje dobro. Necu se vise spustati na tvoj nivo jer je ocigledno da si limitiran i da posedujes ogranicenu sposobnost komunikacije cim nisi u stanju da sastavis jednu recenicu i ne daj Boze da argumentovano odgovoris na neki komentar. Radi malo na sebi, edukuj se. Bar pokusaj.

djollodjollo јан 14, 2012 at 14:40

Apsolutno se slazem sa Gagijem. Sa caletom se stalno prepucavam jer on, kao stari ciganin, uporno zastupa tezu tipa -kako mislis da napredujemo, da kupujemo igrace kad klub nema para, ne igramo u Evropi….. pa to je i poenta. Prethodne uprave su to i napravile – los skauting, sportski direktori i ne postoje, ogromni dugovi, para za igrace nema, a i ovo sto se kupuje, kupuje se na kombinacije, preporuke i sl. Kao logican rezultat nema ni trofeja. To mi sve lici na jednu politicku emisiju od pre desetak godina u kojoj su, izmedju ostalih, gostovali ivica dacic i pokojni vladan batic (tada, cini mi se, aktuelni ministar pravde). Cela emisija prepucavanje -90-e, pre i posle 5 . oktobra, medjusobne optuzbe. U jednom trenutku ivica kaze Baticu – „ali nemojte zaboraviti, mi smo vladali u najteze vreme“(aludirajuci na 90-e), na sta mu Batic odgovara: „Pa vi ste stvorili to vreme, nije vas niko doveo ovde da resavate aktuelnu situaciju“. To je ta prica. Izvinjavam se sto skrenuh u neke druge teme, ali me to zamazivanje ociju u nasem klubu podsetilo na sve to. U zdravlje!

Reply
severna_strana јан 14, 2012 at 16:58

ja sam tebi odgovorio na to da mi navijaci ne vidimo da ne mozemo da prodamo ni jednog igraca i rekao da mi to odavno vidimo i shvatamo zasto… poenta celog tvog posta je da optuzis lukica za sve, jer sve sto lukic uradi nije dobro… meni je samo muka od tog pljuvanja za svaki moguci potez… I NE RAZUMEM JEDNU STAVR VRLO ZANIMLJIVU, KO GOD JE OVDE ZA LUKICA OPTUZUJE SE DA JE MALOLETAN I KLINAC KOJI NE PRATI FUDBAL… GLUPO JE VREDJATI NEKOG A NE ZNAS NI KOLIKO GODINA IMA NITI STA JE… Hocu samo nesto da ti kazem, niko nije corav ili bilo sta, samo nije nam potrebno sad da samo kritikujemo i pravimo gluposti, eto pogledaj komsije sta rade i prave cirkus od sebe i kluba, mi takvi nismo, niti cemo ikad biti… Uskoro ce izbori pa eto, imas priliku licno da glasas za koga hoces, sami cemo da presudimo sta je dobro a sta ne, a posle nema kajanja…

Reply
ariljac јан 14, 2012 at 13:36

2 pitanja:
Otkud Adi u Zvezdi kad kazes da je uprava losa?
Jel imas neke informacije insajderske ili si procitao na Smedia da su Uzicani povredjeni?

Reply
gagi јан 14, 2012 at 13:52

@ariljac Po tebi je merilo da li je ova nesposobna uprava dobra ili ne to sto je Adi igrao za Zvezdu ? Daj to malo ozbiljnije ako moze, jer da nije smesno bilo bi tuzno. Jel treba ja tebi sad da nabrajam koji su sve “talenti“ i “dobri“ igraci prodefilovali kroz Zvezdu za vreme vladavine Lukica i nesposobne uprave ?? Bolje da ti ne nabrajam jer bi mi trebalo pola strane da ih sve navedem. Kada postavljas pitanja moras pre toga da dobro razmislis jer ja nisam neki klinac koji ce da napise nesto na osnovu vesti sa sajta kojeg si naveo i njemu slicnih, vec sam bio juce na treningu i to da su doveli neke povredjene igrace ( nisam napisao da su to Uzicani ) saznao sam od ljudi koji su u klubu ili su bliski klubu na neki nacin. Ubuduce daj to malo ozbiljnije jer stvarno vise nemam vremena da odgovaram na takve komentare kao sto je tvoj.

Reply
ariljac јан 14, 2012 at 14:42

Ako ti lepo postavim 2 pitanja to neznaci da treba da me omalovazavas!Ako ti je ispod nivoa da suceljavas misljenja sa nekim od nas onda kazi direktno i nemoj ni da odgovaras na komentare…Nemora valjda tvoj komentar da izgleda kao da nas sve gledas sa visine…Naravno da se rad uprave nemeri dovodjenjem-prodajom Adija…Valjda je taj Adi prodat klubu koji je poslao najbolju ponudu u tom momentu?To je bar logicno…Sa vecinom stvari se slazem iz tvog komentara ali mislim da je nepotrebno da to pominjem…Druga stvar:Znas li koliko ovde ljudi pise neke informacije na osnovu nekih sajtova?To ako si bio na treningu i saznao te informacije ti daje za pravo da me indirektno proglasis glupim i nezrelim samo zato sto sam hteo da proverim verodostojnost tvojih informacija…Uglavnom obojica VOLIMO ZVEZDU to je najbitnije…

Reply
gagi јан 14, 2012 at 15:14

@ariljac Opet si mnogo neozbiljan i izmisljas nesto sto uopste ne postoji u mom komentaru. Necu ti vise odgovarati jer jednostavno ne govoris istinu. Tacka.

severna_strana јан 14, 2012 at 17:04

Mnogo vredjas ljude bez razloga… Taj ko je dovodio te igrace je najuren, sta hoces vise, lukic nije SPORTSKI DIREKTOR, nego PREDSEDNIK, njegova zaduzenja su malo drugacija, a on da je namerno hteo da zvezda nema rezultate ne bi postavio nov sistem da mogu direktno navijaci da odlucuju i da na osonvu onoga sto je uradio izaberu njega ili nekog drugog… I ne razumem napadanje lukica ili bilo koga iz zvezde sada da krade.. PA OD CEGA DA KRADU BRE??!! OD TRANSFERA?? PA MI JEDNOG IGRACA NE MOZEMO DA PRODAMO! On da je hteo da krade valjda bi se trudio ko komsiski predsednik da budu dobri rezultati pa da ima da se nakrade ko covek…

Reply
gagi јан 15, 2012 at 11:17

@severna_strana Bilo bi lepo da i nama das malo tog carobnog sredstva koji konzumiras i uzimas u neogranicenim kolicinama.Toliko.

RedStarForever јан 14, 2012 at 22:56

Ako si stvarno blizak sa nekim iz kluba onda znaš da za jednog igrača ima bar dve ponude, i to ne fiktivne nego konkretne. Ako ne znaš taj podatak onda su ti i sve ostale informacije neverodostojne. Ne bih odgovarao na tvoj post, ali direktno pominješ ime tog igrača koga jako dobro poznajem, i tvoja konstatacija ( ili nagadjanje ) o njegovoj prodaji nikako ne odgovara istini.

Reply
gagi јан 15, 2012 at 11:15

@RedStarForever Ja nigde nisam napisao da sam blizak sa nekim iz kluba vec da sam razgovarao sa nekim ljudima koji su bliski klubu a to je velika razlika i ti bi morao prvo da procitas komentar pa da se oglasis.A to sto kazes da za jednog igraca koga sam naveo postoje dve konkretne ponude a ne fiktivne ne znaci da ce taj igrac i biti prodat. Ti ne pravis razliku izmedju ponude i konacne prodaje jer moze igrac da ima i 28 kako ti kazes “konkretnih“ ponuda pa da ne ode nigde. Toliko o tvom poznavanju situacije oko odlaska nekih igraca a moje informacije su za razliku od tvog neznanja vise nego tacne. Ali ko ne zna ima vremena i da nauci a ja verujem da ces ti bar pokusati da naucis nesto i da se pravilno informises vezano za ovu temu.

sale јан 14, 2012 at 13:51

gagi sve si u pravu.Trebao si nesto reci i o novim direktorima a nijedan trener iz oml.skole nije smenjen a ni Kljaja i bolje da su Milojevica postavili. Reci mi ko to nije prosao pregled?

Reply
Gagi za PREDSEDNIKA! јан 14, 2012 at 19:51

Samo jedno pitanje za gagija msm posto vidim da je ocigledno mnogoo pametan lik da nije mozda Tesla ili Anstajn?I aj molim te reci mi da sam glup ili nesto kao i ovima pre da dignes sebi ego malo ..Sto ti nisi u upravi zvezde kad si tako pametan,ili sta nosis dzakove negde sa IQ 200 isto zbog svoje pameti?A sto se tice Lukica jeste slazem se da je imao svojih velikih gresaka ali je doveo Prosineckog,vratio publiku na tribine,generalni sponzor gasprom itd a da ne pominjem to sto nije imao protiv kandidata na izborima kada je dolazio…a u kakvim govnima su ostavili klub ljudi pre njega ovo je jos i dobro,ne razumem zasto ocekujete svi finale LS kad nemamo para za kiflu..ali isto tako se slazem da lukic treba da ide i da dodje dzaja jer Lukic je stabilizovao klub finansiski bar malo a dzaja je za sastavljanje ekipe i vodjenje omladinske skole najbolji covek..I nemoj da mi kvaris raspolozenje sad sa nekim prepotentim komentarom molim te samo dislajkuj ovaj moj i dosta!Pozdrav za sve delije!

Reply
gagi јан 15, 2012 at 11:54

@Gagi za PREDSEDNIKA! Ti bi sinko ili mozda cerkice morao puno da poradis na svojoj pismenosti ( pored skole nisi prosao a kamoli video kako ista iznutra izgleda ) i pravopisu da bi mogao da sa mnom diskutujes o bilo cemu.Vidim da te je moj komentar zestoko uzbudio pa si istim zestoko opterecen. Covek se preziva AJNSTAJN a ne “ANSTAJN“ i TO SE UCI JOS U OSNOVNOJ SKOLI ( onoj koju nisi nikad posetio ) koju s u sirokom luku zaobilazio i ignorisao.Kazes da su Lukiceve “zasluge“ to sto je doveo Prosineckog ( ako nisi primetio i ne znas on je bio mnogo dobar igrac ali je i mnogo los trener sto je i pokazao svojim rezultatima i ocajnom igrom koju uporno forsira ) da uci zanat u velikom klubu kakav je Zvezda ( za razliku od tebe ime mog voljenog kluba uvek pisem velikim slovom ) i forsira formaciju koju su svi provalili odavno ( na istu foru na zalost partizan nas je dobio tri puta ) i priznaces da Zvezda sada igra dekadentan ( ako treba objasnicu ti sta znaci ova rec ) i staromodan fudbal. Ne govoris istinu ( da ne upotrbim neku grublju rec ) kada kazes da Lukic nije imao protiv kandidata. Imao je i to dva protiv kandidada ali su oni pod velikim pritiskom vodja odustali od kandidature i tako je Lukic bio tada jedini kandidat koji je izabran sa sumnjivim kvorumom i uz pomoc vodja koji su clanovi skupstine jer je jedan od njih “slucajno“ izasao iz sale bas kada se glasalo. To je istina na zalost. Kazes i da je Lukic stabilizovao finansijsku ( ne “FINANSISKU“ kako ti kazes )situaciju a klub tone u sve dublji minus i dug je mnogo veci nego kada je on dosao u klub, a ja se iskreno plasim da ce do ovih “izbora“ premasiti cifru od 50 miliona eura ako se nastavi kao do sada,a tada ce biti kasno. Taj isti Lukic nas je lagao kako je dug smanjen za 6 miliona a isti se samo uvecavao losim radom nesposobne uprave koju je on licno FORMIRAO. Evo i dokaza za ove moje tvrdnje- http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=12&dd=17&nav_id=398883 Ne bih vise polemisao sa tobom jer mi je ispod casti da to radim sa nekim ko ne govori istinu i laze samog sebe, a uz to je zamrznut tamo negde u predskolskoj ustanovi.

Reply
Tuđman Franja Doživotna јан 15, 2012 at 00:10

Ljudi moji,ja hteo da upišem Kembridž,odbili me,i zamislite,rekli mi da taj fakultet pohađaju samo NAJBOLJI.uverio sam se da su u pravu,posle sam jedva završio beogradski…Šala na stranu,naša Zvezda je taj Kembridž,a sadašnja uprava je otprilike mojih kapaciteta.Trude se oni i sve to,ali jednostavno nemaju težinu da vode najveći klub jugoistočne Evrope.Shodno tome ide i sve ostalo,riba od glave smrdi.Igrački kadar je samo vrh brega,a vidimo kakav je.Doživeli smo da raskidamo ugovore sa igračima jer ih niko živi neće.A ne tako davno imali smo milionske transfere.Tuga da te uhvati!

Reply
delija86 јан 14, 2012 at 10:41

Danas je Zvezdin drugi rodjendan 😉

Reply
Alex Krycek јан 14, 2012 at 10:17

Znači vratiće se na leto?! Pa što ga niste poklonili???

Reply
kole јан 14, 2012 at 10:49

Navedi,u skorije vreme,igraca koji se vratio kod nas sa pozajmice?

Reply
Nenad јан 14, 2012 at 11:13

Trifunovic 🙂

Reply
kole јан 14, 2012 at 11:44

🙂 ,mislio sam vise na mugosu,nikolica…

Reply
Miki Delija јан 14, 2012 at 12:23

Upravo se Ignjatijevic vratio sa pozajmice iz Rumunije….Ovi ljudi iz Rumunije kada su videli koga su doveli brze bolje ga vratili u Zvezdu…a tom coveku iz njihovog kluba koji ga je doveo-dozivotno zabranili bavljenje sportom i proterali ga iz drzave,hahahahah :))

Reply
Sever je Zvezda јан 14, 2012 at 11:13

Upravo tako hehehe

Reply
Aleksandar јан 14, 2012 at 13:43

VI ste zaboravili da nam je i Savio vracen sa pozajmice iz Kine…

Reply
Alex Krycek јан 15, 2012 at 13:06

Brigel, Savio, Trifunovic, Mugosa. Ostali su i dalje na pozajmicama

Reply

Leave a Comment