Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звездини бисери – Осам победа наших талената

Црвено-бели бисери су протеклог викенда на десет утакмица освојили 25 бодова.

Омладинци нашег клуба су се након ремија са минхенским Бајерном на европској сцени, вратили изазовима у домаћем првенству. Изабраници Славољуба Ђорђевића су савладали лучанску Младост (2:1), а питање победника решио је двоструки стрелац Петар Пиплица који је на терен ушао у другом полувремену. Омладинска селекција нашег Б тима савладала је ОФК Београд на Карабурми (3:0), два поготка су дело Лазара Поповића, а тачку на меч ставио је Њамцуловић.

1. Бродарац- 6 победа и 2 ремија- 20 бодова

2. Црвена звезда- 5 победа и 3 ремија- 18 бодова

3. Партизан- 5 победа, 2 ремија и 1 пораз- 17 бодова

——————————-

6. Графичар- 4 победе, 1 реми и 3 пораза- 13 бодова

Изабраници Марка Неђића били су наша најубедљивија селекција минулог викенда. Савладали су Мачву резултатом 9:1, а у стрелце су се уписали: Бачанин (три гола), Боровић (два гола), Јован Митуљикић, Ћурић, Кнежевић, а лопту у своју мрежу послао је фудбалер шабачког тима Стојановић. Кадети Графичара су доживели пораз од нишког Реала (1:7), а гол за бисере који се кале у нашој филијали постигао је Ракић.

1. Црвена звезда- 6 победа, 1 реми и 1 пораз- 19 бодова

2. Чукарички- 6 победа и 2 пораза- 18 бодова

3. Партизан- 5 победа, 1 реми и 2 пораза- 16 бодова

——————————-

7. Графичар- 3 победе, 3 ремија и 2 пораза- 12 бодова

Млађи кадети нашег тима савладали су Бродарац, убедљивим резултатом (3:0). Поготке за тим Владимира Вучића постигли су Стојисављевић, Бубањ и Бошковић. Бисери рођени 2004. године који наступају за нашу филијалу у конкуренцији млађих кадета, ремизирали су са Напретком из Медошевца (1:1), а погодак је постигао Бакић.

Пулени Срђана Бугарског наставили су победнички низ и савладали ОФК Београд резултатом 2:0, головима Шљивића и Шкобаља и тако остварили максималан учинак у прва три кола Прве лиге пионира. Бисери наше филијале Графичар савладали су Синђелић, минималним резултатом од 1:0, а питање победника решио је Косановић.

Успешни су обе утакмице били наши млађи пионири, идентичним резултатом (3:0). Изабраници Милорада Вилотића славили су против ФК Капмионе. Двоструки стрелац био је Тошић, а у стрелце се уписао и Ђорђевић, а радост Црвеној звезди Б у утакмици против Локомотиве из Железника, донели су Ђуришић, Суботић и Цветић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment