Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда боља од Графичара

Омладинци Црвене звезде победили су нашу филијалу, екипу Графичара, резултатом 4:1 у оквиру деветог кола Омладинске лиге Србије. Пулени Славољуба Ђорђевића везали су три победе заредом и у одличном расположењу дочекују утакмицу Омладинске Лиге шампиона против Олимпијакоса.

Графичар – Црвена звезда 1:4 (0:2)

Гледалаца: 200. Судија: Александар Анђелић. Стрелци: Миловановићу 4, Дедијер у 12. и 74. и Радуловић у 59. минуту за Црвену звезду, а Шевић у 54. минуту за Графичар.

Графичар: Новаковић (од 58. Бучмазов), Јованов, Пуповић, Лада, Чворић (од 55. Милошевић), Ивановић, Морачанин, А. Винтоњи (од 75. Пулетић), Шевић, Стојковић, Ђуричковић (од 60. С. Винтоњи).

Црвена звезда: Л. Савић, Митровић (од 46. Лазић), Икановић, Н. Савић, Писар, Матић (од 46. Илић), Одада, Дедијер, Радуловић, Миловановић, Тејић.

У првом полувремену прву прилику на мечу крунисали су голом изабраници Славољуба Ђорђевића. У 4. минуту је на центаршут Радуловића Миловановић био највиши у скоку и главом послао лопту у мрежу гола Графичара за рано вођство 0:1. Играо се 12. минут када је наш тим удвостручио вођство. Миловановић је започео акцију, додао до Матића који је послао оштру лопту на 11 метара на коју је налетео Дедијер и прецизним ударцем повисио резултат свог тима 0:2.

Прву прилику на мечу екипа Графичара имала је у 18. минуту преко Ђуричковића који је главом пробао да пронађе пут до гола Савића, међутим голман Црвене зевзде се истакао сигурном интервенцијом. Веома тврду и дисциплиновану игру, без много шанси, видели смо у првом полувремену. Последњу праву прилику имала је Звезда преко Радуловића када је после асистенције Матића изашао сам пред голмана Новаковића, али је чувар мреже наше филијале изашао као победник из овог дуела. На полувреме се отишло резултатом 0:2.

Друго полувреме почело је иницијативом наших омладинаца. Међутим, у 53. минуту Графичар смањује предност. Ђуричковић је одлично упослио Шевића који је изашао сам пред Катића и погодио горњи леви угао нашег гола 1:2. Радуловић је имао у 58. минуту сјајну прилику главом, али није захватио лопту онако како је замислио. Радуловић се исправио само минут касније, када је пресекао напад Графичара преварио Пуповца и изашао сам пред Савића. Није било тешко нашем нападачу да реши ову ситуацију и постигне погодак за 1:3.

У 72. минуту после гужве у шеснаестерцу ударац је упутио Алекса Винтоњи, а сјајно је интервенисао Икановић који је избио лопту ван казненог простора нашег тима. У 74. минуту прелеп гол постигао је Марко Дедијер. Са 16 метара упутио је одличан ударац који је завршио у горњем левом углу гола Графичара 1:4. Имао је Миловановић сјајну прилику главом у 76. минуту, после асистенције Дедијера, али је Бучмазов неутралисао његов покушај. Последњу прилику имао је Радуловић у 88. минуту када је одлично гађао са 17 метара искоса, али је голман Бучмазов био сигуран. До крај нисмо видели више шанси, па је резултат на крају меча остао 1:4.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment