Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiАнализеВажноНајновијеОбавештењаФудбалФутсал

Нова убедљива победа футсалера

КМФ Црвена Звезда играла је против КМФ Земун у хали Пинки у Земуну у оквиру другог кола шампионата Србије и остварила убедљиву победу резултатом 6:2.

Показала је Звезда још једном надмоћ и више него заслужено победила вечерас врло доброг домаћина. Заиста се домаћин показао као веома добар противник а нови је прволигаш од ове сезоне.

Почела је Звезда веома ангажовано и агресивно и то јој се исплатило врло брзо јер је већ у 5.минуту водила са 2:0. Прво је капитен Перић искористио пресечен пас на половини противника и из изгледне ситуације рутински савладао голмана домаћих. Играо се 3.минут. У 5.минуту лепа акција Звезде, са левог бока повратна лопта у средину и мало уназад, шут из изгледне позиције и гол. Углавном је у овом делу игре нападала Звезда а домаћин покушавао из контре и није био баш безопасан, али увек је или недостајао последњи пас или су стизали Звездини играчи да интервенишу. Са друге стране права опсада гола домаћина, доста шутева који су или били непрецизни, или је бранио голман гостију или су играчи Земуна успели да изблокирају. Ипак издвајамо ситуацију када се истакао голман домаћих након одличног шут Талеса са скоро пола терена, који је уследио након повратне лопте коју је из корнера упутио капитен а већ у следећем нападу брани шут и Перићу. У 12.минуту најбоља шанса за домаћина. Пресекли су лопту малтене испред гола Звезде, уследио је повратни пас али из изгледне позиције играч домаћих погађа стативу. У 16.минуту 3:0 стрелац Бркић. Након неколико додавања, из непосредне близине лопта убачена у мрежу. Пред сам крај гости из прекида смањују на 3:1 преко Лазића. Након фаула уследио је прецизан шут у доњи десни угао Звездиног гола.

У другом полувремену другачија слика на терену. Није Звезда била подређена али видели смо више домаћина са лоптом у ногама и доста непријатних ситуација пред голом Звезде. Једна од тих ситуација је била у 3.минуту другог полувремена након шута играча домаћих, закачила је лопта играча Звезде мало променила правац и завршила на стативи. И онда како то обично бива, уследила је казна и гол за Звезду. Погађа Талес након контре Звезде. У 18.минуту мајсторија Перића након које је аплудирала цела хала. Узео је лопту испред гола домаћина, могао је лако дати гол али је желео ефектно, лопту је опкорачио заглавио између ногу и покушао трзајем уназад иза леђа да савлада голмана домаћих али је за мало био непрецизан. У 10. и 11.минуту голови Звезде за убедљивих 6:1 у стрелце су се уписали Петров и Копања. До краја још један гол домаћина, након дужег комбиновања отворио се простор да се упути шут ка голу, што је играч домаћих Денић искористио и поставио коначан резултат – 6:2. Сасвим солидан домаћин али на крају опет убедљива и рутинска победа Звезде што довољно говори о снази у квалитету тима Црвене звезде.

КМФ Земун Само право – КМФ Црвена звезда 2:6 (1:3)
Стрелци:
0:1 Перић 2′
0:2 Петров 4′
0:3 Бркић 16′
1:3 Лазић 20′
1:4 Талес 27′
1:5 Петров 30′
1:6 Копања 32′
2:6 Денић 39′

Гледалаца: 600

Жути картони: Вујасиновић (Земун); Бркић, Петров (Црвена звезда)

КМФ Земун Само Право: Антонић, Ђуричић, Петронијевић, Вујасиновић, Лекић, Калановић, Денић, Милосављевић, Рамадани, Секулић, Миленовић, Улићевић, Инајетовић, Лазић.

КМФ Црвена звезда: Радмановић, Перић, Д. Поповић, Петров, Талес, Рнић, Б. Поповић, Копања, Бркић, Станојевић, Кољајић.

Повезане вести

1 comment

Gogi сеп 28, 2019 at 18:27

Na slikama 1,12 i 20 u donjem desnom uglu Baja Mali Knindza 😀

Reply

Leave a Comment