Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОдбојка

Звезда победник „Шалетовог меморијала“, Јелена Лазић МВП

Одбојкашице Црвене звезде тријумфовале су у финалу XВИИИ Меморијалног турнира “Драган Шакота – Шале”. Јелена Лазић из ТЕНТ-а је проглашена за најбољег играча турнира.

Црвено-беле су у финалном мечу савладале ТЕНТ са 3:2, по сетовима 25:15, 22:25, 16:25, 25:17, 15:12 и на тај начин су освојиле “Шалетов трофеј”. Најефикаснија у редовима Црвене звезде била је Милица Милуновић са 19 поена. Божица Марковић је освојила 16 (6 из блока), Милица Тасић 14, а Ања Ашоња 11 поена.

У мечу за треће место Визура је победила Партизан са 3:0, по сетовима 25:19, 25:18, 25:19.

Победнички пехар Тијани Малешевић уручила је Вера Шакота. Пехар намењен освајачу 2. места, капитену ТЕНТ-а, уручила је Ана Аврамовић, генерални директор ОК Црвена звезда. Пехар победника утакмице за 3. место капитен Визуре је примила из руку Синише Пантовића, члана Управног одбора ОК Црвена звезда, који је уручио и цвеће за пораженог из тог дуела, капитену Партизана.

Трофеј за најбољу одбојкашицу турнира (МВП) Јелена Лазић из ТЕНТ-а примила је од Синише Пантовића који је предао и награде намењене најбољем примачу (Милица Милуновић, Црвена звезда), најбољем техничару (Анђела Веселиновић, Визура), најбољем либеру (Александра Тадић, ТЕНТ) и најбољем блокеру (Божица Марковић, Црвена звезда).

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Gogi сеп 28, 2019 at 18:17

Jel zna neko koliko puta smo ovo do sada osvajali?

Reply

Leave a Comment