Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Кањас: Поносан сам због првог гола

Наш дефанзивни везиста, Хозе Кањас изнео је утиске после победе Црвене звезде над екипом Мачве резултатом 3:1. Шпански интернационалац није крио задовољство поводом првенца у црвено-белом дресу.

– Веома сам срећан што смо победили. То је оно најважније, није битно ко постигне погодак, већ да екипа крунише добру игру трјумфом. Веома битна победа за нас, везали смо два успеха и мислим да ако овако наставимо доћи ћемо до наших циљева. Наравно да сам пресрећан и поносан због првог гола у црвено-белом дресу. Посебно ми импонује што сам први шпански фудбалер који је постигао гол за Црвену звезду – истакао је Кањас.

Звезда показује да се полако враћа у форму. После три постигнута гола против Вождовца, играчи нашег тима поновили су ефикасност и у овом мечу.

– Полако подижемо форму. Мислим да смо одличан колектив који тежи ка томе да избаци појединца који ће решити меч. Сигуран сам да ће у наредним утакмицама наш стил игре доћи до пуног сјаја јер имамо сјајне фудбалере који физичким предиспозицијама могу да одговоре било ком захтеву шефа стручног штаба Владана Милојевића – поручио је Хозе Кањас.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Dejo сеп 29, 2019 at 14:52

Cestitao bih ti debitanski gol u Zvezdinom dresu Kanjasu pa da ih jos puno bude u Zvezdinom dresu Kanjasu

Reply

Leave a Comment