Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Кадети Црвене звезде преко дербија до циља

Кадетска селекција КК Црвена звезда након Динамика, победила у суботу и вршњаке из Партизана и осигурала пласман у јединствену лигу Србије. У дербију 78:54 уз 22 поена Бранковића и 20 Шарановића. У недељу од 14 сати против Земуна.

Кадетска селекција Црвене звезде квалификовала се у јединствену лигу Србије, пошто је у суботу на квалификационом турниру забележила и другу победу, и тиме пре последњег дана квалификација дошла до главног циља и пласмана.

Црвено-бели су у суботу после сјајне игре савладали вршњаке Партизана 78:54, па су након уводног тријумфа против Динамика 78:66 у петак, остварили главни циљ.

У суботу у дербију било је 78:54 (25:17,18:8,23:17,12:12) уз 22 поена капитена Бранковића и 20 поена Шарановића.

Кадетска селекција Црвене звезде игра квалификације у групи са екипама Земуна, Партизана и Динамика, а у недељу у последњем колу, црвено-беле очекује меч са екипом Земуна од 14 часова.

Кадете Црвене звезде од ове сезоне као први тренер предводи Милош Обреновић, некадашњи први тренер Слободе из Ужица, Варде из Вишеграда и први тренер млађих селекција турског Банвита. Уз ту улогу у Бандирми је био и помоћник првог тренера Банвита.

Милош Обреновић је рођен у Ужицу 12.05.1988.године, и ове сезоне обављаће улогу првог тренера кадета црвено-белих, са којима је током овог викенда остварио један од зацртаних циљева за ову сезону.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment