Moja Crvena Zvezda
Звездаши широм светаФудбал

Рељић задовољан у Борцу, Туторић у Новом Пазару

Ђорђе Туторић
Ђорђе Туторић

Након две године на Маракани, током којих није превише играо, Стеван Рељић појачао је чачански Борац. Поливалентни дефанзивац је за званични сајт „зебри“ изјавио да је задовољан што је прешао у редове Чачана.

„Драго ми је да сам постао члан Борца, клуба који је толико тога дао српском фудбалу. За мене је најбитније да се изборим за место у тиму и да будем стандардан на суперлигашким теренима. Борац заслужује много бољи пласман и верујем да ћемо након квалитетно одрађених припрема на пролеће бити прави тим кадар да обезбеди опстанак у Суперлиги. Даћу максимум на терену како би клуб остварио зацртане циљеве.“

Са друге стране, још један фудбалер који није био миљеник навијача нашег клуба, Ђорђе Туторић, поново ће играти у домаћем фудбалу. Тутора је постао ново појачање Новог Пазара, за који ће наступати у пролећном делу шампионата.

28-годишњи штопер је напустио Маракану лета 2010. године, а након тога је годину и по дана наступао за Ференцварош, за који је на 30 утакмица постигао један гол.

Повезане вести

6 comments

anti-franjevac јан 16, 2012 at 02:51

Hocemo li prodati vise filozofa i neku od azdinih vedeta?
Jebote onaj trifulovic prvi strelac uzbekistanske lige a ovi ga ne mogu nigde zavaljati.
Pa sednite na telefon i zovite sve azijske klubove,neko ce se upecati
Ili oni cekaju da im Bayern ponudi za njega 10 miliona

Reply
Djolle јан 15, 2012 at 17:31

Ako ne računamo gol Kaluđerovića u revanšu Kupa, Tutorić je poslednji igrač Zvezde koji je dao gol na derbiju, u međuvremenu samo je još autogol Srđe Kneževića koji je prripisan Zvezdi ali ga nije dao Zvezdin igrač o.O

Reply
DACZ јан 16, 2012 at 11:31

I to je baš ova slika na kojoj Tutorić proslavlja gol protiv groblja…

Reply
deda јан 15, 2012 at 17:12

e usrecili su se

Reply
Miki Delija јан 15, 2012 at 17:04

Reljic,Tutoric…..kakvi su to igraci….velika je cast sto igraju u TSL(Toletova Sramotna Liga) i sto ce ljubitelji domoceg fudbala uzivo moci da vide njihove bravure!?!?

Reply
Dacnilo јан 15, 2012 at 17:00

Tuturić i GOol

Reply

Leave a Comment