Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

Црвена звезда зове на спектакл

Време је за нову велику утакмицу Црвене звезде у амбијенту који стварају само навијачи црвено-белих. Уз све што је постао стандард у организацији великих утакмица, Црвена звезда ће у четвртак представити нешто ново- до сада невиђен аудио-визуелни спектакл у нашем региону!

 

КК Црвена звезда мтс позива све навијаче на премијеру Евролиге у ’’Штарк арени’’. У четвртак у 19 часова црвено-бели дочекују Фенербахче, а клуб за ову нову евролигашку премијеру, шесту у последњих 7 сезона, вам гарантујемо још један истински спектакл.

У недељу за нама црвено-бели су отворили сезону на домаћем паркету убедљивом победом против Приморске. Нажалост, тај меч је одигран уз ограничено присуство публике, али је сада време да сви заједно, као јединствена црвено-бела породица испунимо ’’Штарк арену’’ и отворимо евролигашку сезону на домаћем терену.

У четвртак, од 19 часова, у Београд долази један од претендената на европски трон, екипа Фенербахчеа. Изабраници тренера Милана Томића вредно се спремају за велики меч, а сигурно је да ће им тежак посао бити значајно олакшан уз хук трибина који нема нико на свету. Тај ветар у леђа који је ломио бројне фаворите креирао је бројне спектакуларне утакмице и велике победе, а нема сумње да следи нови велики спектакл.

Да тако буде побринуће се и менаџмент Црвене звезде који је спремио велико изненађење за све навијаче. Нешто сасвим другачије, до сада невиђено у нашем региону, аудио и визуелни ефекат који је до сада био резервисан искључиво за неке од највећих спортских дворана на свету, јер Црвена звезда у свим сегментима покушава да помери границе и донесе нешто ново! Уз наравно, све оно што се већ подразумева као стандард који је Црвена звезда увела претходних година у свим сегментима око организац ије великих утакмица у „Арени”.

Интересовање за велики повратак Евролиге у ’’Штарк арену’’ је огромно, а карте су у продаји од понедељка у свим пословницама ticket.rs. Заузмите своје место у хали и уживајте у истинском спектаклу. Одбранимо нашу тврђаву!

Повезане вести

Leave a Comment