Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Мијаиловић: „Шта ће сада да каже ФИФА?“

Председник Фудбалског клуба Црвена звезда Светозар Мијаиловић рекао је да је данашња забрана утакмице црвено-белих против Трепче натерала „Албанце на Косову да покажу своје право лице“.

– „Доста дуго је све српско у међународној заједници приказивано као негативно. Ова дипломатска победа данас, значи да смо натерали Албанце на Косову да покажу своје право лице, да се понашају нецивилизовано и силеџијски, да не поштују препоруку ФИФА“ – рекао је Мијаиловић у изјави достављеној медијима.

Фудбалери Црвене звезде нису раније данас пуштени на Косово где је требало да одиграју меч шеснаестине финала Купа Србије против Трепче.

– „Када су примани у ФИФА главни аргумент им је био да спорт нема границе и да не треба спречавати младе људе да играју. Шта ће сада рећи ФИФА као највиша светска организација? Сада имамо јаке аргументе у разним међународним организацијама за будућа времена. Ово је дипломатска победа“ – рекао је Мијаиловић.

– „Морамо се на дипломатски и цивилизован начин борити и снагом аргумената побеђивати. Посебно што је њихов статус као члана ФИФА на арбитражном суду у Лозани“

Повезане вести

2 comments

Dejo окт 16, 2019 at 22:00

Hocemo da se FK Crvena Zvezda Privatizuje jer tako moze da jaca jos vise samo u svim segmentima

Reply
dusan окт 12, 2019 at 17:55

nadrealno je koliko je ovaj deda besmislen potrcko

Reply

Leave a Comment