Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић : Одлично издање целе екипе

Црвена звезда се пласирала у осмину финала Купа Србије тријумфом против Трепче резултатом 8:0.

Шеф стручног штаба Црвене звезде задовољан је издањем својих играча,а похвалио је и екипу Трепче за игру и отпор који су пружили.

Хтели смо да утакмицу одиграмо професионално, тражио сам од својих играча такав приступ и они су испратили моје инструкције. Данас је наступало неколико играча који нису у ритму и то се видело,али сам задовољан наступом сваког играча. Похвалио бих играче Трепче на изузетном отпору који су пружали,али ми смо одиграли одлчну утакмицу и питање је какву би партију пружиле и много јаче екипе.Криво ми је што утакмица није одиграна на Косову,али се надам да ће убрзо доћи време када ће Звезда моћи да гостује да би и наши суграђани могли да гледају једног ученика Лиге шампиона.

Вељко Симић је постигао четири гола,а тренер Милојевић је задовољан какву је партију пружио изданак наше Омладинске школе.

У оваквој партији увек један играч одскочи. Вељко је данас постигао четири гола,одиграо фантастично, а по шансама могао је да их постигне још више. Ово је сигурно велики подстрек за Вељка да у будућности пружи још оваквих партија,а драго ми је и да је Ла Пара постигао првенац. Велики број фудбалера се разиграо и све у свему мислим да је била једна лепа фудбалска представа и да су гледаоци уживали. У екипи Трепче се види једна добра организација и поред тога што тренирају у тешким условима,а желим им много среће у наставку такмичења.

Ово је шести меч који су црвено-бели играли у последњих 20 дана,а у наредним данима следи репрезентативна пауза.

За викенд ћемо мало да се одморимо и напунимо батерије. Играчима је потребан психолошки одмор,да проведу неко време са породицом јер ми смо сваких пар дана на путовањима и то доводи до емотивног пражњења. Имамо велики број утакмица до децембра и одмор је у овом тренутку најбоља опција за наставак добрих резултата-закључио је Милојевић.

Повезане вести

Leave a Comment