Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда и Моцарт за помоћ дечијој клиници у Нишу

Почетак велике хуманитарне акције „Играј у Моцарту, гледај Звезду и помози деци“, која је усмерена на куповину преко потребних апарата за Клинику за дечју хирургију и ортопедију у Нишу.

Приликом потписивања петогодишњег спонзорског уговора Моцарта и Фудбалског клуба Црвена звезда најавили смо да ће то партнерство бити много више од стандардног спонзорства и да ће изродити много позитивних изненађења, не само за играче Моцарта и навијаче Звезде, већ и за друштвену заједницу.

Већ од петка 18. октобра и утакмице у којој Звезда дочекује Рад од 20 часова сваки тикет одигран у Моцарту на којем се налази утакмица црвено-белих представљаће улазницу за наредни меч шампиона Србије и то за западну трибину. Карта за ову трибину за мечеве Звезде иначе кошта 500 динара, али ће је играчи Моцарта са испуњеним горепоменутим условом добити бесплатно и то тако што ће пред утакмицу на благајни, на којој је специјално отворен шалтер за ову прилику, показати тикет и добити карту.

То у пракси значи да навијачи Звезде за сваку утакмицу у Суперлиги на домаћем терену могу да уштеде 480 динара јер је у акцији „Играј у Моцарту, гледај Звезду и помози деци“ једини услов за добијање карте да се на тикету налази меч црвено-белих, док износ уплате није битан.

У овом случају најбитније је да ће за сваку улазницу коју Црвена звезда на овај начин поклони, Моцарт донирати 500 динара у хуманитарне сврхе! Дакле, ако на утакмицу против Рада 1.000 навијача дође на благајну стадиона „Рајко Митић“ и покаже тикет из Моцарта са испуњеним условом, компанија Моцарт донираће 500.000 динара у хуманитарне сврхе. И тако за сваки меч Звезде у Суперлиги до краја јесењег дела сезоне!

Почетком децембра, односно после утакмице Звезда – Спартак Суботица, добићемо укупну суму која ће бити донирана Клиници за дечју хирургију и ортопедију при Клиничком центру у Нишу. Предани доктори из ове здравствене установе свакодневно врше компликоване захвате којима неретко спасавају животе најмлађих пацијената, а један део опреме је дотрајао и неопходно је да буде замењен. Моцарт и Црвена звезда решили су да помогну – комплетна прикупљена сума у овој акцији биће искоришћена за куповину нових апарата који ће пред Нову годину бити донирани Клиници за дечју хирургију и ортопедију у Нишу.

Председник ФК Црвена звезда Светозар Мијаиловић није крио задовољство због сарадње која ће помоћи Клиници за дечју хирургију и ортопедију у Нишу.

Изузетно ми је задовољство због још једне хуманитарне акције у низу у којој Црвена звезда као клуб учествује. Сада, у сарадњи компанијом Моцарт, можемо још више да помогнемо онима којима је то најпотребније. Уверен сам да ће звездаши препознати важност ове акције, да ће искористити прилику да окушају срећу на тикету, да одгледају Звездину утакмицу и помогну нашим најмлађима. Црвена звезда почетком октобра донирао је у опреми Универзитетској дечјој клиници у Тиршовој 100.000 евра. Поносан сам што настављамо у истом маниру – поручио је Светозар Мијаиловић.

На речи председника Црвене звезде надовезао се Борјан Поповић, директор сектора Корпоративних комуникација у Моцарту:

Наша компанија је и до сада имала добру сарадњу са Црвеном звездом, а она је интензивирана од потписивања уговора о петогодишњем спонзорству. Приликом потписивања тог уговора рекли смо да планирамо да наш однос буде више од обичног спонзорства и данас смо поносни што можемо да најавимо почетак велике заједничке хуманитарне акције – Играј у Моцарту, гледај Звезду и помози деци. Овога пута помоћи ћемо Клиници за дечју хирургију и ортопедију у Нишу куповином неопходних апарата за лечење деце. Захвалио бих Црвеној звезди и господину Мијаиловићу што заједно с нама учествују у овој акцији којом желимо да покажемо да је друштвено одговорно пословање и хуманост на самом врху лествице приоритета и да смо увек спремни да помогнемо. Такође, захваљујем и проф. др Славковић за све што Клиника на чијем је челу чини за нашу децу. Надам се да ће им донација помоћи да постижу још боље резултате као што им желим да имају што мање посла – истакао је Поповић.

Ниш је звездашки град и зато је Анђелка Славковић, руководиоцу Дечије клинике за ортопедију и хирургију у Клиничком центру Ниш истакла задовољство због ове акције.

The post Звезда и Моцарт за помоћ дечијој клиници у Нишу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment