Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Милојевић: „Навијачи направите сјајну атмосферу“

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић изнео је очекивања пред меч 12. кола Суперлиге Србије против екипе Рада која се игра сутра од 20 часова.

После кратке паузе поново се враћамо обавезама у домаћем првенству. Прва препрека је екипа Рада која у својим редовима има доста квалитетних играча. Промена тренера је значила „грађевинарима“, а мој колега Радојичић је и прошле се оне радио одличан посао са екипом Пролетера који је прошле сезоне била хит првенства. Бодовни салдо није испратио Радове добре игре, али сигуран сам да ће и то временом доћи. Долазе на Маракану да одиграју једну добру, растерећену утакмицу. Имају скуп јако искусних и добрих играча, интернационалаца и повратника у наш фудбал. Очекујем лепу утакмицу и без озбира што је радни дан позвао бих што више навијача да дођу на трибине и направе сјајњу атмосферу. Ми смо једна душа и срце и сигурно је да без њих нисмо исти. У наредном периоду имамо доста утакмица. У домаћем првенству сваки бод је битан, а напоменуо сам да је освајање шампионске титуле наш приотрет и даћемо максимум да сутра одиграмо добру утакмицу – истакао је Милојевић.

Милојевић је презадовољан учинком репрезентативаца и очекује да има цео тим на окупу.

Очекујемо повратак Бена, Борјана и Дегенека који су имали обавезе мало дуже. Сви моји играчи који су наступали за репрезентацију су добро одиграли и желео бих да истакнем велику победу Канаде против САД у којој је Борјан сачувао мрежу и сигурно смо поносни због тога. Такође, Дегенек и Бен су забележили победе, Бен је био и стрелац за Коморе. Пауза нам је добро дошла, имали смо неке ситне повреде које смо санирали и очекујем да од утакмице са Тотенхемом ћемо имати све играче у тренажном процесу. Боаћи је имао малу повреду коју вуче већ дуже време, као и Гајић, али следеће недеље очекујем да будемо у пуном саставу – рекао је Милојевић и додао:

Криво ми је ако играчи који су позвани за репрезентацију не играју, али то није до мене. Са друге стране, драго ми је што фудбалери које тренирам добијају сатисфакцију позивањем у националне тимове. Треба да им буде част и задовљство да представљају своју земљу и да се одазивају позивима.

Стратег црвено-белих истиче да ће увек колектив изнедрити појединца и да је то оно чему цео тим тежи.

Цео тим је заслужан за све резултате постигнуте у претходном периоду. Симић је одлично одиграо и постигао четири гола, а имао је прилику да постигне много више. Симић је стандардан као и остали, рекао сам доста пута да је мој избор ко ће играти. Драго ми је да су играчи, који немају толику минутажу, мотивисани и фокусирани на обавезе. Ми смо професионалци и није нам лако. Против Трепче су одлично су одрадили посао и поносан сам на то. Они треба да раде свој посао и зато су овде – закључио је Милојевић.

The post Милојевић: Навијачи направите сјајну атмосферу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment