Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновије

Томић: Честитам момцима јер су веровали до краја

Кошаркаши Црвене звезде мтс поражену су у драматичној утакмици после продужетка у Тел Авиву.

Након меча који је одирган пред 12 хиљада гледалаца у дворани “Менора Мивтачим” одржана је конференција за медије на којој је тренер Црвене звезде мтс Милан Томић рекао следеће:

Честитке Макабију на победи. На почетку утакмице нисмо одиграли добро,дозволили смо Макабију доста контранапада. Ипак, у наставку смо поставили добру позициону одбрану, почели смо да убацујемо И вратили се резултатски у утакмицу. На крају смо имали и тај отворен шут за три поена који би нам донео победу, док је у продужетку било тешко реаговати без Гиста који је био повређен, И Фајеа који је изашао из игре због пет личних грешака. Морам да честитам мојим момцима што су се борили до самог краја, И што су дошли у позицију да добију ову утакмицу – рекао је тренер црвено-белих у Тел Авиву.

Екипа Црвене звезде мтс враћа се у петак пре подне у Београд, нови пут у Словенију следи већ у суботу.

The post Томић: Честитам момцима јер су веровали до краја appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

nele окт 18, 2019 at 21:55

Kaze da je Beron promasio kljucni sut za pobedu i to je to?! Da li je on normalan?! A produzetak nije postojao?! Tada nisu imali sansu za pobedu? verovaliu pobedu do zadnjeg minuta? Pa je li zadnji minut bio cetrdeseti minut?! Gde su bili u produzetku?! Pitam jer na terenu nisu bili! Ovom coveku kao da fali par dasaka u glavi. Pa o oni su bili bez dva vrlo bitna igraca u produzetku (zbog licnih gresaka) pa su vas satrli u istom! Da ne pominjem i cuveno forsiranje Odza tokom celog meca kome je ispalo milion lopti iz ruke jer su svi pasovi ka njemu isli na isti pogresan nacin. Tomiceve odluke i price mi nikako nisu jasne, sta taj covek radi?!

Reply
Црни Грга из Мокрога Луга окт 18, 2019 at 18:11

На чему честиташ?
На онаквој срамоти.

Томић је једини тренер на свету који кад због своје слуђености и незнања изгуби утакмицу, увек накнадно /по њеном завршетку/ зна како је требало играти.
Кад сад Звезда није успела да победи овако слаб Макаби – неће никд!

Reply
Delija do Bola окт 18, 2019 at 21:40

Ovaj Tomić ili se šali, ili nije normalan!!!

Reply

Leave a Comment