Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Распоред утакмица млађих селекција

Црвено-беле бисере током викенда очекује 11 такмичарских утакмица у којима ће покушати да остваре што боље резултате.

Нашу филијалу Графичар очекују нови изазови у оквиру Прве лиге Србије. Пулени Милије Жижића ће у суботу од 15 часова дочекати Синђелић на теренима наше Омладинске школе, а нова победа би им значила додатно учвршћивање на врху табеле.

Јуниори Графичара ће у недељу од 13 часова дочекати екипу ТСЦ-а на теренима иза југа Маракане, када ће изабраници Дејана Симића покушати да се врате на победнички колосек.

Млађи омладинци Црвене звезде су у претходном колу убедљиво савладали вечитог ривала (5:1), али је њихова утакмица против Радничког са Новог Београда одложена. У оквиру 10. кола Лиге млађих омладинаца, екипа Графичара ће у понедељак од 13 часова дочекати ИМТ.

Екипу Владимира Вучића у суботу од 18 часова очекује гостовање Студентском Граду, док ће млађи кадети Графичара дочекати ОФК Београд у недељу од 15 часова.

У оквиру седмог кола Прве лиге пионира, изабраници Срђана Бугарског ће у недељу од 16 часова гостовати Земуну. Пионирску селекцију Графичара очекује утакмица са ИМТ-ом у недељу од 9 часова.

Млађи пионири ће своје утакмице одиграти на теренима наше Омладинске школе. Црвена звезда ће у недељу од 11 часова дочекати Чукарички, док ће наш Б тим бити домаћин ФК Балкан, дан раније од 11 часова.

Црвено-бели петлићи ће дочекати Раднички са Новог Београда у суботу од 12 часова и 30 минута, а изабранике Милоша Ђорђевића очекује гостовање у Земуну, у недељу од 11 часова.

Омладинци Црвене звезде су већ одиграли утакмицу у којој су савладали Вождовац (2:1). Своје сусрете су одиграле и наше кадетске селекције, где је екипа Марка Неђића била убедљива против Бродарца (5:1), а бисери који носе дрес Графичара су поражени у Новом Саду од Војводине (0:1) и то у последњим тренуцима меча када је арбитар досудио пенал за домаће.

Распоред утакмица:

Субота у 11 часова, млађи пионири- Црвена звезда Б – ФК Балкан

Субота у 12 часова и 30 минута, петлићи- Црвена звезда – Раднички НБ

Субота у 15 часова, ПЛС- Графичар – Синђелић

Субота у 18 часова, млађи кадети- Студентски Град – Црвена звезда

Недеља у 9 часова, пионири- Графичар – ИМТ

Недеља у 11 часова, млађи пионири- Црвена звезда – Чукарички

Недеља у 11 часова, петлићи- Земун – Графичар

Недеља у 13 часова, омладинци- Графичар – ТСЦ

Недеља у 15 часова, млађи кадети- Графичар – ОФК Београд

Недеља у 16 часова, пионири- Земун – Црвена звезда

Понедељак у 13 часова, млађи омладинци- Графичар – ИМТ

The post Распоред утакмица млађих селекција appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment