Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звездаши већ прикупили 477.000 за Дечју клинику у Нишу

Црвена звезда и компанија Моцарт од утакмице са Радом покренули су хуманитану акцију прикупљања средстава за Дечију клинику за ортопедију и хирургију у Нишу. Од синоћнег меча са Радом прикупљено је 477.000 динара.

Фудбалски клуб Црвена звезда и компанија Моцарт покренули су хуманитарну акцију у којој се прикупљају средстава за Дечију клинику за хирургију и ортопедију у Нишу. Већ од синоћне утакмице у којој је Звезда победила Рад, сваки тикет одигран у Моцарту на којем се налазила утакмица црвено-белих представљала је улазницу за меч шампиона Србије и то за западну трибину. Улазница за ову трибину за мечеве Звезде иначе кошта 500 динара, али су је играчи Моцарта са испуњеним горепоменутим условом добили бесплатно и то тако што су пред утакмицу на благајни, на којој је специјално отворен шалтер за ову прилику, показали тикет и добили карту.

За сваку улазницу, добијену на овај начин, Црвена звезда и Моцарт донирају 500 динара у хуманитарне сврхе! На утакмицу против Рада дошло је 954 навијача на благајну стадиона „Рајко Митић“ и показало тикет из Моцарта са испуњеним условом тако да ће од ове утакмице бити донирано укупно 477.000 динара у хуманитарне сврхе.

Ова акција наставиће се за сваки меч Звезде у Суперлиги, као и у Купу, до краја јесењег дела сезоне, а верујемо да ће Звездаши и у наредном колу, који се буде играо на нашем стадиону, доћи у што већем броју и на овај начин помоћи онима којима је то најпотребније.

The post Звездаши већ прикупили 477.000 за Дечју клинику у Нишу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment