Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојка

Звезда домаћин Срему и Клеку у Купу Србије

У уторак 22. октобра Црвена звезда ће бити домаћин у мечевима осмине финала Купа Србије у обе конкуренције. Противник нашим одбојкашицама биће Срем, док ће одбојкаши угостити Клек Србијашуме.

На паркет дворане на Бањици прво ће изаћи одбојкашице Црвене звезде и Срема. У досадашњем току сезоне црвено-беле су оствариле једну победу и три пораза. Савладале су Уб са 3:2, а изгубиле су од Спартака (3:2), Јединства (3:2) и Железничара у Суперкупу (0:3). Срем још увек није одиграо ниједан званични меч пошто сезона у Првој лиги креће од предстојећег викенда.

Утакмица осмина финала Купа Србије за сениорке између Црвене звезде и Срема игра се у уторак 22. октобра од 18 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Меч ће судити Биљана Ђерфи и Владимир Милошевић.

Након одбојкашица свој меч одиграће и одбојкаши Црвене звезде и Клека Србијашуме.

Ни мушка сениорска екипа Црвене звезде није почела сезону на најбољи начин. Имају скор од једне победе и три пораза. На отварању сезоне у Суперкупу изгубили су од Војводине НС семе са 3:1, а потом су Новосађани славили и у 1. колу Суперлиге (3:0). Црвено-бели су након тога савладали Нови Пазар (3:0), а онда су доживели пораз у Пожаревцу од Младог радника (3:1). Клек Србијашуме сезону почиње утакмицом у Купу, а наредног викенда ће сезона почети и у Првој лиги.

Меч осмине финала купа Србије за сениоре између Црвене звезде и Клека Србијашуме на програму је у уторак 22. октобра од 20.30 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Правду на мечу делиће Владимир Цветковић и Драгана Виторовић.

Улазнице за обе утакмице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара.

The post Звезда домаћин Срему и Клеку у Купу Србије appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment