Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Омладинци спремни да наставе низ

Изабраници тренера Славољуба Ђорђевића одрадили су последњи тренинг пред утакмицу трећег кола Лиге шампиона младих против Тотенхема на теренима фудбалске Академије лондонског клуба. Шеф стручног штаба црвено-белих може да рачуна на све фудбалере који имају право наступа у Омладинској Лиги шампиона.

За разлику од сунчаног и топлог Београда, у Лондону је експедицију најтрофејнијег српског клуба дочекало право јесење време. Температура тек нешто више од десет степени уз повремену кишу. Омладинци су након доласка и кратког одмора одрадили тренинг, а на терену сутрашњег ривала провели су период тек нешто дужи од једног полувремена, увежбавајући тактичке детаље за сутрашњи сусрет.

Тешко је речима описати како изгледа Академија Тотенхема. Ако је веровати помоћном тренеру Николи Митићу млађе категорије „певаца“ на располагању имају 17 терена, а ту су још парк са мањим језером, теретана, базен, биоскопска сала и слично. Сликање је свуда најстроже забрањено.

И поред свега тога, стање на табели каже да су омладинци Тотенхема ти који ће сутра морати да јуре победу против нашег шампиона ако желе пласман у наредну фазу. Црвена звезда има четири бода из два кола. Оно што је такође вредно сваког помена јесте да тим Славољуба Ђорђевића не зна за пораз од септембра прошле године.

Учешће у Лиги шампиона сматрамо као награду за предан рад и труд који свакодневно улажемо. Тотенхем је фаворит на сутрашњем мечу, али био је и Бајерн па смо се из Минхена вратили непоражени. Обећавамо да ћемо за грб и дрес Црвене звезде који носимо учинити све, да ћемо се борити до последњег атома снаге, а на крају утакмице видећемо за шта ће то бити довољно. Сви играчи на које могу да рачунам су спремни и једва чекамо да утакмица почне. Анализирали смо ривала, имају одличан тим, али не предајемо се. Ми смо Црвена звезда и поседујемо квалитет који смо демонстрирали у прва два кола. Уз Божију помоћ верујем да можемо до доброг резултата – поручује Славољуб Ђорђевић, шеф стручног штаба Звездиних нада.

Пут Лондона кренула су двадесеторица фудбалера наше омладинске селекције: Андрија Катић, Огњен Лукић, Стефан Митровић, Александар Лукић, Мирко Миликић, Давид Писар, Никола Савић, Андреј Ђурић, Урош Благојевић, Алекса Матић, Александар Илић, Мартин Новаковић, Петар Пиплица, Милош Пантовић, Андрија Радуловић, Марко Дедијер, Стефан Пешовић, Борисав Бурмаз, Илија Бабић и Марко Лазетић.

Утакмица трећег кола Лиге шампиона младих између Тотенхема и Црвене звезде игра се у уторак, 22. октобра са почетком у 16 часова по нашем времену. Директан пренос сусрета је на Јутјуб каналу Звезда Кидс.

The post Омладинци спремни да наставе низ appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

ĐOLE BARI 91 окт 22, 2019 at 17:55

KAKVA BRUKA I SRAMOTA.ODMAH SMENITI OVU BUDALU OD “
TRENERA „

Reply
Czovac окт 22, 2019 at 21:59

Za početak da igramo sa odgovarajućim godište. Poznato je da fizikalije u mlađim kategorijama mnogo znače a godina ili dve je ogromna razlika.
Da ima boljih trenera ima, ali ni ne treba seći odmah glavu.

Reply

Leave a Comment