Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Милуновић: „Учинићемо навијаче поносним“

Дефанзивац Црвене звезде Немања Милуновић изнео је очекивања пред утакмицу трећег кола групне фазе Лиге шампиона која се игра сутра од 21 час на стадиону у Лондону.

Очекујем велику борбу у сутрашњој утакмици. Знамо квалитете екипе Тотенхема и припремили смо се да одиграмо добар меч. Имамо план и тактику и мислим да не треба превише да респектујемо противника. Свакако га поштујемо, али и ми играмо сутра и питамо се на терену. Треба да се концентришемо и искористимо мане Тотенхема. Недостајаће нам навијачи који су наш 12. играч и који нам дају ветар у леђа када нам баш и не иде, али ми смо професионалци и даћемо све од себе да сваког звездаша сутра учинимо поносним – рекао је Милуновић.

Звездин ПВО се у каријери сусрео са многим врхунским центарфорима, што ће бити и у овом мечу, када га очекује битка са капитеном Енглеске репрезентације, Хари Кејном.

Моје искрено мишљење је да се ради о једном од најбољих нападача на свету. Као и у утакмици са Бајерном када смо у великој мери зауставили Левандовског, сматрам да компактна одбрана може наћи решење и за центарфора као што је Хари Кејн. Биће тешко, али не и немогуће – истакао је Милуновић

Херој утакмице против Олимпијакоса играо је против многих великих клубова, а то је сигурно од сутра и Тотенхем.

Тешко је поредити било коју екипу, али свакако не треба трошити речи када говоримо о прошлогодишњем финалисти Лиге шампиона и једној од најбољих енглеских тимова. Нису случајно толико далеко стигли. Садашња криза резултата није реално стање, а на нама је да то искористимо. Они су скуп одличних појединаца и имају наше велико поштовање, али ми смо дошли да играмо нашу игру и тражимо шансу за најбољи могући резултат – закључио је комадант црвено-беле одбране Немања Милуновић.

The post Милуновић: Учинићемо навијаче поносним appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment