Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Милојевић: „Имамо нашу филозофију“

Црвена звезда ће одмерити снаге са Тотенхемом у оквиру трећег кола групне фазе Лиге шампиона. Шеф стручног штаба нашег тима, Владан Милојевић изнео је очекивања пред меч који је на програму сутра од 21 час.

Поносан сам што сам тренер Црвене звезде. Дошли смо до тога да можемо да играмо са оваквим тимовима и верујем да ћемо и у будућности бити у 32 најбоље екипе у Европи. Понављам да су Бајерн и Тотенхем, с обзиром на државе из којих долазе, као и на лиге које играју и резултате које остварују у последњих неколико година- фаворити. Што се тиче игре, спремамо се као и до сада и даћемо све од себе да одиграмо добру утакмицу. Имамо респект према сваком ривалу, али немамо чега да се плашимо. То је наша филозофија – рекао је Милојевић и додао да му је жао што на трибинама Вајт Харт Лејна неће бити навијача Црвене звезде.

Утакмицу против Тотенхема пропустиће Ричмонд Боаћи који је остао у Београду због повреде.

Кад неког нема, онда се потенцира да нам неко фали. Лично не размишљам тако, јер имам поверење у све моје фудбалере. Против Олимпијакоса је био повређен Павков, сада Боаћи, али то је нешто са чим морамо да се носимо.

Шеф стручног штаба нашег тима осврнуо се и на констатације медија како је домаћин сутрашњег меча у резултатској кризи.

Тотенхем пролази кроз нешто с чиме се сви тимови суочавају и мислим да је превише акценат стављен на то. Домаћин има тренера који сјајно ради посао већ дужи временски период и сигурно је један од најбољих стручњака на свету, као и играче који су искусни и већином репрезентативци својих земаља. Имају неких проблема, али су један од најбољих тимова у Премијер лиги. Гледаћемо на Тотенхем као да је у најбољој форми, а то да ли су у кризи не би требало да нас занима или оптерећује.

Веза између Црвене звезде и Тотенхема је Горан Буњевчевић. Некадашњи репрезентативац наше земље, који је преминуо прошле године, носио је дрес оба клуба. Идеја домаћина је да се Буњевчевићу ода почаст у оквиру сутрашње утакмице.

Нисам о овоме до сада причао, али мој први долазак као тренера у Омладинску школу Црвене звезде везујем за Горана Буњевчевића. Он је био тај који је дао „зелено светло“ и запослио ме. Био ми је веома драг, спортски је живео и волео фудбал. Велики звездаш и човек који је много дао српском фудбалу. Гест Тотенхема показује о колико великом клубу се ради. Они воде рачуна о тим стварима и због тога су велики. Наклон са моје стране – подвукао је Милојевић и као реакцију на питање домаћег новинара, осудио расистичке нападе на репрезентативце Енглеске у фудбалу.

The post Милојевић: Имамо нашу филозофију appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

4 comments

Dejo окт 22, 2019 at 23:26

Zasto ti Miloje igra ovako povuceno Crvena Zvezda kad nije navikla da igra defazivno vec treba da Crvena Zvezda treba da igra presing od pocetka meca u Londonu protiv Totenhema ,Miloje treba da se promijeni kondicijoni trener Crvene Zvezde da se dovede kondicijoni trener Zirojevic ili Radakovic ,Miloje trazi od uprave Crvene Zvezde Nemanju Pejcinovica da vrate u Crvenu Zvezdu jer odbrana je katastrofalna i vecina tima al mora Crvena Zvezda igra na gol vise ili napadacki ne sa jednim napadacem vec dva

Reply
ĐOLE BARI 91 окт 22, 2019 at 22:55

MILOJEVIĆU M A R Š IZ ZVEZDE ODMAH

Reply
Mississauga окт 22, 2019 at 22:36

MILOJE ODLAZI, MILOJE ODLAZI , MILOJE ODLAZI,…

Reply
Mississauga окт 22, 2019 at 21:53

Kakva bre filozofija , pa tebi Gobelja i Rodić igraju krila. Umesto da ne prelaze centar i igraju u odbrani.
Čoveče , imaš li pameti ?

Reply

Leave a Comment