Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Звезда тренирала у Лондону

Фудбалери Црвене звезде одрадили су у Лондону последњи тренинг пред утакмицу са Тотенхемом, која се игра у уторак, 22. октобра, од 21 сат по времену у Србији, у оквиру трећег кола групе Б Лиге шампиона.

Када су казаљке у Лондону показале тачно 20 часова црвено-бели истрчали су на један од најмодернијих стадиона на свету. Двадесет један фудбалер предвођен Владаном Милојевићем и његовим стручним шабом отпочео је тренинг уобичајеним загревањем. Уследила је партија рукомета по нешто измењеним правилима. Смењивали су се голови постигнути главом на обе стране, а било је евидентно и добро расположење. Са трибина је одличне потезе испратио наш легендарни фудбалер Јован Куле Аћимовић.

Помно су слушали наши фудбалери савете шефа Милојевића током тренинга и искористили прилику да осете траве на којој ће сутра од 21 час по српском времену наставити борбу за бодове у Лиги шампиона.

Пријао је рад на највећем лондонском стадиону нашој екипи. Нови стадион Тотенхема отворен је 3. априла 2019. године. Његов капацитет износи 62.062 места.

Спољашњост стадиона високог 48 метара и дугог чак 250 метара одузима дах пођеднако као и његова унутрашњост. Нови стадион већи је од претходног Вајт харт лејна чак четири пута. Дизајниран је тако да има сјајну акустику која доприноси атмосфери на утакмицама. Највиша западна трибина има 35, 5 метара.

Нема сумње да је у Лондону све спремно за прави фудбалески спектакл сутра.

The post Звезда тренирала у Лондону appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment