Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Марко Драговић: „Ово је било велико искуство за нас“

Хокејаши Црвене звезде су претходног викенда одиграли три утакмице у оквиру друге рунде Континентал Купа у Украјини. На жалост, црвено-бели су забележили три пораза (Донбас, Мого и Брашов), али нису разочарали приказаном игром.

За саговорника, колеге са портала „czbg.net“ имали су младог играча Црвене звезде, Марка Драговића (18 година), кога су прво замолили да сумира Звездин наступ у другој рунди Континентал Купа.

– “Мислим да можемо да будемо задовољни приказаном игром на целом турниру, поготово у другој и трећој утакмици. Донбас је ипак био превише јак за нас, просто су бржи, јачи и вештији и са њима је било најтеже. Ми смо се борили, трудили и показали карактер, али једноставно хокеј је такав спорт да се разлика у квалитету јасно види и покаже. Што се тиче друге утакмице, Летонци су нам брзо дали два гола и после се мало опустили што смо ми искористили и у другој трећини били скоро изједначени, али смо примили тај гол минут пред крај и потом потпуно пали у трећој трећини, док су они “додали гас” и завршили посао. У трећу утакмицу смо ушли добро, али смо направили пар глупих грешака што је противник казнио. Успели смо након тога да се вратимо, али су нас грешке и неискориштене шансе коштале бољег резултата на крају. Све у свему, у све три утакмице смо били врло пожртвовани и мотивисани, и мислим да се нисмо обрукали”, рекао је Марко Драговић.

Драговић је пренео и утиске о целокупном турниру, организацији, као и због чега су други клубови испред Звезде. Марко је јасно и гласно објаснио ову последњу ставку:

“Тешко је играти против играча који живе од хокеја, као и екипа које су много организованије и са много већим буџетима”, па наставио о самом турниру:

“Сама организација је била врхунска, од дочека на аеродрому, тв преноса, самих услова за игру, хале и пуних трибина. Одиграли смо три врло јаке утакмице и ово је било велико искуство за нас, поготово што нам је екипа већински сачињења од младих играча”.

(извор/фото: czbg.net)

Повезане вести

Leave a Comment