Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Превисок резултат

Шеф стручног штаба Црвене звезде изнео је утиске после утакмице трећег кола групне фазе Лиге шампиона и пораза од екипе Тотенхема.

Сигуран сам да је резултат на крају превисок. Било је делова утакмице где смо покушавали да кроз пас игру долазимо до противничког гола и играли изузето офанзивно, међутим то вечерас није било довољно. Није лако играти против Тотенхема. Оно што ме радује после оваквог разултата јесте велики број удараца на гол, што показује да смо покушавали да дођемо до поготка – истакао је шеф стручног штаба.

Осврнуо се тренер црвено-белих и на пропусте који су довели до примљених погодака.

Већину голова које смо примили вечерас не би требало да примамо на овакав начин. То је нешто што би требали да покушамо да изменимо у будућности и сведемо овакве грешке на најмањи могући ниво, поготово у такмичењу какво је Лига шампиона. Тотенхем је одличан тим, физички одлично припремљен, моћни су у нападу, са играчима врхунске класе који су сваку нашу грешку успевали да казне. Идемо даље, тек смо на половини. Остале су још три утакмице, од тога две играмо на домаћем терену. Доста бодова је у игри, сигурно да пораз боли, али треба да извучемо поуке. Ми смо професионалци, сада се окећемо обавезама које нас очекују у наставку домаћег првенства – рекао је Владан Милојевић.

Подсетио се тренер црвено-белих прошле сезоне када су његови играчи после пораза од Ливерпула у Енглеској, остварили велику победу у Београду.

Ливерпул и Тотенхем су феноменалне екипе, које играју на врхунском нивоу. Чињеница је да ћемо у Београду играти са много више самопоуздања, пред нашим навијачима. Захвалио бих се навијачима који су дошли да нас подрже вечерас, значила нам је њихова подршка. Са друге стране очекујем у следећој утакмици пуну Маракану. Сигурно је да ми другачије играмо код куће, имамо доста више самопоуздања које нам нажалост недостаје на оваквим утакмицама. Имамо велики број младих играча као што су Вулић и Његош. Недостаје нам искуства, зато ћемо се у наредним утакмицама потрудити да им дајемо више шансе и могућност за преузимање веће одговорности –закључио је тренер црвено-белих.

The post Милојевић: Превисок резултат appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

5 comments

Dejo окт 25, 2019 at 20:11

Milojevicu vrijeme je da podneses ostavku u nasoj Crvenoj Zvezdi ,Crvenoj Zvezdi je potreban kondicijoni trener Zirojevic i glavni trener Crvene Zvezde koji ce da igra sa dva napadaca u formaciji 3-5-2 da se ne preskace nikako sredina terena Crvene Zvezde ,ocemo da Crvena Zvezda bude druga i igra osminu finala LS

Reply
Petak trinaesti окт 24, 2019 at 12:02

Sram te bilo defanzivcu nemaš napad igrači ti nemaju kondiciju sve si zasrao.Na terenu igra srce a ne pare.Zvezda u svojoj istoriji nije igrala sa 1 špicem i preskakala sredinu dugim loptama.I bolje predajte u gostima igraš viktoriju i to na našoj polovini sram te bilooooo!!!!

Reply
Mississauga окт 23, 2019 at 21:08

Kakav previsok rezultat ? Možeš ti da primiš mnogo više .Pa za tebe je samo nebo granica?
Da imaš obraza kao što nemaš , još prošle sezone bi dao ostavku !!!

Reply
mitar окт 23, 2019 at 16:41

Kakva blamaza

Reply
ĐOLE BARI 91 окт 23, 2019 at 14:45

ŠTA LUPETAŠ BRE ? BORJAN JE ODBRANIO JOŠ 4-5 GOLOVA. GUBI SE IZ ZVEZDE FOLIRANTU I NEZNALICE

Reply

Leave a Comment