Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Играчи после Тотенхема: Биће боље у Београду

Изабраници Владана Милојевића поражени су од Тотенхема у оквиру трећег кола групне фазе Лиге шампиона (0:5). Милош Вулић и Његош Петровић су сагласни око тога да верују да ће у Београду одиграти много бољу утакмицу против енглеског тима.

Тешка утакмица за нас. Рано смо примили гол и то нас је пореметило и променило ток утакмице. Морали смо више да се отворимо и оставили смо много простора офанзивцима Тотенхема који су показали колико су брзи и моћни. Не могу да кажем да су нас изненадили, једноставно су квалитетни. Ипак, мислим да смо морали боље да одбранимо прекид код првог гола и највише боле голови које примимо из наших грешака. Али шта је ту је, дижемо главу горе – истакао је Вулић и додао да се захваљује сваком навијачу који је данас бодрио наш тим у Лондону.

Већ у наредном колу Лиге шампиона, Црвена звезда ће на свом терену дочекати Тотенхем, а наш везиста очекује много боље издање црвено-белих.

Сигуран сам да ће то бити потпуно другачија утакмица јер ћемо у Београду имати организовану подршку наших навијача. Они нам дају ветар у леђа и ситуација на терену неће бити као вечерас. Верујем да ћемо одиграти много бољу утакмицу. Окрећемо се обавезама у првенству, након чега ћемо се детаљније посветити припреми меча са Тотенхемом – подвукао је везни фудбалер Црвене звезде.

Вулићев парњак из везног реда у последњих тридесет минута меча био је Његош Петровић који је на терену заменио Кањаса.

Видели смо каква је екипа Тотенхем. Ово је скроз друга димензија фудбала и када се нађете на терену против оваквих играча, тек онда схватите колико вам још недостаје да достигнете њихов ниво. Морамо брзо да заборавимо овај пораз и да се посветимо наредним утакмицама које нас очекују. Верујем да можемо да изборимо пролеће у Европи, али морамо да останемо фокусирани – истиче Петровић и додаје:

У Београду ћемо имати много већу подршку и сигуран сам да ћемо одиграти бољу утакмицу него вечерас. Гостима је тешко да играју на нашем стадиону, нико се није наиграо код нас и сигуран сам да им неће бити лако – подвлачи Петровић.

The post Играчи после Тотенхема: Биће боље у Београду appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

6 comments

Dejo окт 25, 2019 at 20:00

Ocemo da igraci Crvene Zvezde ginete za grb i dres Crvene Zvezde na gostujucem terenu u LS kao sto igrate utakmice na nasem stadionu ,,Rajko Mitic „

Reply
dusan окт 25, 2019 at 00:06

doslo je vreme franjevaca. necemo se ove godine sa njima naigrati ni fudbala ni basketa

Reply
Mississauga окт 23, 2019 at 21:03

Znači , ako izgubite 4:0 , to je bolje ?

Reply
mitar окт 23, 2019 at 16:44

Ove 2 ekipe kao da su sa razlicite planete .Ugledajte se na Dinamo iz Zagreba .

Reply
ĐOLE BARI 91 окт 23, 2019 at 14:47

GORE TEŠKO DA MOŽE

Reply
kalio gulić окт 23, 2019 at 14:27

onda ubuduće odmah predajte gostujuće utakmice i igrajte samo domaće!pa kakvi su mentalni sklopovi ovi igrači!?

Reply

Leave a Comment