Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатМоја Црвена звездаНајновијеОбавештењаФудбал

Пораз Графичара

У одложеном мечу 13. кола Прве Лиге Србије, развојни тим Црвене звезде поражен је од ФК Раднички 1923 резултатом 0:2. Меч је одигран на главном терену стадиона „Рајко Митић“. 

Стадион: „Рајко Митић“

Гледалаца: 1000.

Састав Графичара: Савић – Дабић, Ераковић, Мркела (од 65. Марјановић), Конатар –  Стојић,  Фићовић – Станојев, Маронг (Ђорђевић), Гаврић – Кукуличић (од 78. Пановић). 

Имао је Графичар иницијативу у првом полувремену, али није успео да постигне погодак па се на одмор отишло без голова.

На самом почетку другог полувремена Маронг добрим кретањем успева да пресече једну повратну лопту и обиђе голмана, али није успео да затресе мрежу из мртвог угла.

У 56. минуту након центаршута Југа Станојева са десне стране Конатар постиже погодак, али је поништен јер је помоћни судија подигао заставицу сигнализирајући да је лопта прешла гол аут линију код центаршута. Делује да је судија направио катастрофалну грешку и грубо оштетио Графичар за чист погодак.

Пукла је одбрана Графичара у 79. минуту, након центаршута један играч је пребацио лопту главом са једне на другу страну где је дочекао нападач гостију Никодијевић и сместио у мрежу Савића за шокантних 0:1 иако је Графичар имао теренску доминацију.

Поништен је још један погодак у 84. минуту Графичару након што је голман гостију испустио лопту, Ђорђевић затресао мрежу а судија проценио да је било контакта.

У 88. минуту голман Савић скривио је пенал након старта над играчем Радничког. Из казненог ударца гости долазе до предности од 0:2.

Рекло би се најслабија партија Графичара ове сезоне. Могуће је да је на то утицала чињеница да је меч одигран на главном терену стадиона „Рајко Митић“.

У наредном сусрету Графичар дочекује тим Златибор Чајетине.

Повезане вести

Leave a Comment