Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

Отворен „Fan store“ Црвене звезде у дворани „Александар Николић“

КК Црвена звезда мтс са поносом обавештава све Звездаше да је у среду отворена прва званична клупска продавница! Локација је дворана ’’Александар Николић’’ између службених улаза један и два.

До сада сте до црвено-белих дресова, мајици, дуксева, школског прибора, бројних других звездашких сувенира… Могли да дођете онлине поручивањем, али и у „Red Star shop“-овима са којима је КК Црвена звезда мтс успоставио сарадњу о продаји артикала.

Од среде 23. октобра КК Црвена звезда има своју званичну радњу! Наиме, у дворани ’’Александар Николић’’ између службених улаза један и два отворен је „Fan store“ нашег клуба. Велики труд је уложен да сви Звездаши добију место где ће моћи да обнове своју црвено-белу колекцију, од стране менаџмента клуба и креативног тима клуба са Малог Калемегдана који је од Фан Сторе-а направио јединствени звездашки амбијент.

На отварању радње били су присутни и црвено-бели првотимци, који су у јеку припрема за велику утакмицу против Барселоне, искористили мало слободног времена да испрате нове активности клуба. Сви првотимци су посетили радњу, фотографисали се, разгледали нове колекције и потписали се на импровизовани зид који се нашао у „Fan store“-у, а који представља симболично зидине наше куће на Малом Калемегдану.

Врата „Fan store“-а у дворани ’’Александар Николић’’ отворена су сваког радног дана и суботом од 10 до 18 часова. У њој можете пронаћи нову колекцију артикала, али и дресове за сезону 2019/2020!

Звездаши, видимо се! Чекамо вас у нашој продавници. Прва прилика је већ у четвртак, на дан утакмице са Барселоном када ће „Fan store“ радити читав дан (пре и након завршетка утакмице). Такво радно време биће пракса за сваку утакмицу коју Црвена звезда мтс игра у дворани ’’Александар Николић’’.

The post Отворен „Fan store“ Црвене звезде у дворани „Александар Николић“ appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment