Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаОдбојка

Одбојкашицама сет против Пољакиња

 

ЦЕВ Лига шампиона

У оквиру последњег 6. кола ЦЕВ Лиге шампиона одбојкашице Црвене звезде поражене су од представника Пољске.

ЖОК Црвена звезда : Факро Мужина  1:3 (15:25, 15:25, 26:24, 17:25)

Девојке у црвено-белим дресовима пружиле су снажан отпор далеко искуснијим гошћама. Након прва два сета очекивало се да ће Пољакиње максималним резултатом напустити београдску халу „Шумице“. Посебно је то било за очекивати при резултату 24:20 за гостујућу екипу у трећем сету, али наше девојке успевају да направе фантастичну серију од 6:0 и стигну до другог освојеног сета у овогодишњем елитном одбојкашком такмичењу.

И поред велике жеље и хтења да и у четвртом сету направе нешто, црвено-беле ипак нису имале довољно снаге да то и учине, па су Пољакиње сасвим заслужено освојиле три бода и настављају такмичење у осмини финала Лиге шампиона. Одбојкашице Црвене звезде, иако нису успеле да освоје нити један бод у шест одиграних мечева, не завршавају овосезонско европско такмичење. Наиме, црвено-беле девојке наставиће такмичење у Челенџ рунди (1/4 финала) Купа ЦЕВ.

Такође треба напоменути да су трибине хале „Шумице“ биле одлично попуњене и да се током целог сусрета чула песма „Делија“ који су бодрили одбојкашице као да је у питању Ф4 Лиге шампиона.

Повезане вести

1 comment

Stevan R. јан 18, 2012 at 00:54

Bravo devojke…ja sam zadovoljan bar ste se borile I dale sve od sebe! Bravo i za Delije jer svaki zvedin klub treba da ima i da oseti takvu podrsku.

Reply

Leave a Comment