Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Милојевић: „Очекујем позитивну реакцију“

Црвена звезда ће у оквиру 13. кола Суперлиге Србије гостовати Раднику у суботу од 15 часова и 30 минута, а шеф стручног штаба нашег тима Владан Милојевић изнео је очекивања пред сусрет у Сурдулици.

Гостујемо екипи која из кола у коло игра све боље. Играли су добро и на почетку сезоне, али нису имали резултат. Долазак мог колеге Ванића је позитивно утицао на Радник. Ради се о стручњаку који познаје ову лигу, правио је добре резултате, унео је своју филозофију и промена се показала добром. Победили су ТСЦ који је хит овогодишњег првенства. Радник је екипа која игра добро на свом терену, а Сурдулица је град који живи за фудбал, тако да очекујем веома добру атмосферу на трибинама. Наравно, очекујем да будемо на нивоу и да пружимо квалитетну партију. Поновићу да је првенство наш приоритет – истакао је Милојевић.

Наш клуб је ушао у густ распоред утакмица, где изабраници Владана Милојевића практично играју два пута недељно.

Тешко је, напоран је ритам, али ми смо професионалци. Мислим да смо се опоравили од утакмице против Тотенхема и да ће се наша позитивна реакција видети на сутрашњем мечу. Сваки пораз треба да нас учини јачим. Играње Лиге шампиона против великих екипа је бенефит, залог за будућност и за оно где желимо да будемо. У овом тренутку играмо против тимова које имају нешто чему ми тежимо. На нивоу најелитнијег европског такмичења, грешке се кажњавају. Имамо искуство од прошле године и треба нам што више оваквих утакмица – рекао је Милојевић.

На констатацију медија да је шеф стручног штаба црвено-белих променио стил игре и одлучио да високим пресингом нападне Тотенхем, Владан Милојевић се делимично сложио.

Стојим иза сваке одлуке коју донесем. Свако има право на мишљење, а на мени је да вредно радим и да будем одговоран за оно како Црвена звезда изгледа на терену. Одиграли смо утакмицу, изгубили и то је сада иза нас. Порази су саставни део игре, а ко сматра другачије, никада се није бавио спортом. Нико не може да гарантује победу у свакој утакмици. Постоје сусрети који не испадну онако како сте ви замислили, али пораз мора да нас учини јачима. Играли смо коректно, имали доста шутева у оквир гола, али је резултат изостао. Некада се деси да немамо много ударац у оквир гола, али успемо да остваримо позитиван резултат. Све у свему, утисци се сабирају на крају сезоне – истакао је Милојевић и осврнуо се на странце који су током лета пристигли у наш клуб:

Чињеница је да се још увек нису адаптирали на прави начин и да је наш ритам такав да немамо много времена. Ми очекујемо да све буде онако како смо замислили, али ово није видео игрица. Треба бити стрпљив са њима. Лично верујем у њих и сигуран сам да ће показати квалитет – подвукао је Милојевић и додао да ситуација са здравственим стањем Боаћија иде у позитивном смеру.

The post Милојевић: Очекујем позитивну реакцију appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

Mississauga окт 26, 2019 at 04:55

Znači , posle BRUKE u Londonu , videćemo „reakciju“ protiv Radnika ?
A to znači da , ne samo da smo LUDI , nego smo i GLUPI.
Pa ovaj će nas uskoro mazati i go..ima.

Reply
petak trinaesti окт 25, 2019 at 19:13

Ne ser….. Bre i gubi se iz Zvezde neznalice!!!!!

Reply

Leave a Comment